Atpakaļ uz nra.lv

"Atradās laiks pačurināt divus tēviņus, bet bērnu neizlaida"; soctīklos kritizē kāda šofera rīcību

tautaruna.lv 10.jūlijs 2019, 17:53
 
F64
Kāda sieviete soctīklos publicējusi attēlu un ierakstu par kāda autobusa pārvadātāja šofera rīcību, ļaujot nokārtoties diviem pasažieriem, kuri lietoja alkoholu, bet neizlaižot mazu meiteni viņas nosauktajā pieturvietā.

"Un atkal man ir iemesls pārdomām - šoferim atradās laiks un iespēja pačurināt divus tēviņus (čurāts, kā jau minēju, tika pie autobusa durvīm, lai iekšā sēdošās meitenes un sievietes redz), kas autobusa salonā tempa alu visu brauciena laiku, bet meitenītei, kura lūdza izlaist viņu Grobiņā, nolasīja lekciju, ka šis, lūk, ir ekspresis bez pieturām un... bērnu neizlaida. Un mēs brīnamies, kā rodas traģēdijas, kā ar mazo Ivanu..." teikts sievietes ierakstā.

Cilvēki aktīvi dalās ar ierakstu, bet komentāros viedokļi par notikušo dalās. Daļa nosoda šofera rīcību, bet ir arī tādi, kas norāda, ka šoferis rīkojies atbilstoši. Kāds no komentētājiem norāda: "Ja meitenei biļete ir līdz Liepājai, tad līdz Liepājai. Šoferim nav tiesību izlaist pasažierus ārpus paredzētajām pieturvietām, vēl jo vairāk, ka tas bija ekspresis. Izlaistu, un tad cits sūdzētos, ka izlaiž tur, kur nav paredzēts."

Ieraksta autore komentārā atklāj, ka par notikušo ziņojusi arī konkrētajam autobusa pārvadātājam.

Jau vēstīts, ka 2017.gadā mežā pie Liepājas bojā gāja piecus gadus vecais Ivans Berladins. Policija noskaidroja, ka puika viens pats, visticamāk, sajaucot pieturvietas, aizbraucis ar autobusu Grobiņas virzienā. Valsts policija sāka kriminālprocesu, lai precīzi noskaidrotu gan zēna pazušanas un nāves apstākļus, gan izvērtētu iespējamo vecāku un autobusa šofera, kurš veda zēnu viņa pazušanas dienā, atbildību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas