Atpakaļ uz nra.lv

Iedzīvotājs ziņo par agresīvu izturēšanos bērnudārzā Baložos; viss dzirdams pat no ielas

tautaruna.lv 9.jūlijs 2019, 16:17
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / F64
Kāds vīrietis soctīklos publiskojis ierakstu, kurā atklāj, ka kādā bērnudārzā Baložos, sporta skolotājs rupji izturas pret bērniem un tas dzirdams pat uz ielas.

"Baložu bērnudārza vecāki, atbrauciet pa dienu paskatīties kā skolotājs izturās pret jūsu mazajiem bērniņiem, te pat blakus betonēju stabus un sadzirdēju bērnu raudāšanu, pienākot tuvāk, redzēju kā sporta skolotājs mazajām meitenītēm un puikām uzsita vairākas x pa galvu, raustīja aiz rokām un nosauca pa klauniem, pienācu uz aizrādīju," teikts vīrieša ierakstā pie publicētā bērnudārza attēla.

Cilvēki ir sašutuši par šādu informāciju un aktīvi daļās ar ierakstu soctīklos. Komentāros atsaukusies arī kāda māte, kuras meita apmeklē minēto bērnudārzu.

Jau ziņots, ka LNT raidījums "Degpunktā" aprīlī vēstīja par kāda Rīgas bērnudārza auklīti, kura tika arestēta par to, ka turpat izglītības iestādes teritorijā tirgojusi narkotikas. Uzsākot informācijas pārbaudi, policisti ieguvuši pierādījumus, ka attiecīgā persona ne tikai lieto narkotiskās vielas, bet arī izplata bērnudārza teritorijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:51

Jaunākās diskusijas