Atpakaļ uz nra.lv

Vēroja kā televīzijas šovu! Sieviete klāsta par šausmām Īrijā

tautaruna.lv 8.jūnijs 2019, 19:48
 
SCANPIX
Kāda dāma Īrijā pastāstījusi, cik nelāgi beigusies viņas saķeršanās ar kādu pusaudžu bandu.

"Aculiecinieki vēroja notikušo kā televīzijas šovu," tā par dāmas atstāstu par notikumiem raksta portāls "Baltic Ireland". Konfliktā iesaistītā norāda, ka ir neapmierināta ar acīmredzami lēno progresu incidenta izmeklēšanā un domā, ka tiesību akti ir pārāk pielaidīgi attiecībā uz nepilngadīgajiem.

Runājot par pusaudžu bandas uzbrukumu, sieviete stāsta, ka kādu dienu viņu pēc darba sagaidījis vīrs Pats un vīramāte Jana, kad viņiem uzbrukuši pieci jaunieši.

“Mans vīrs Pats sagaidīja mani pēc darba astoņos vakarā un mēs gājām caur tuvējo autostāvvietu, kur gaidīja vīramāte, kad mūs sāka kaitināt pusaudžu bars. Es viņiem pateicu, kur iet, un turpināju iet tālāk, kad viena meitene sāka kliegt uz mani, kamēr otra iznāca nez no kurienes un metās man virsū."

"Mans vīrs mēģināja viņu atgrūst, bet viņa iesita viņam pa galvu. Mēs mēģinājām iet tālāk. Es nezinu, kā, bet mūs izšķīra, un kad es pagriezos, ieraudzīju savu vīru zemē un pie viņa bija pieci zēni, ne vairāk kā 14 gadus veci, kas viņu spārdīja. Mana vīramāte ieraudzīja, kas notiek, un atskrēja no mašīnas, lai mēģinātu dabūt viņus prom no Pata, bet viens no zēniem viņai iesita pa seju."

"Tur bija pieaugušo grupa, kas mūs vēroja kā televīzijas šovu. Es viņiem uzsaucu, lai piezvana gardai, un pēc tam jautāju, kāpēc viņi nepalīdz, bet viņi teica, ka, viņuprāt, mēs tikai cīnījāmies savā starpā.”

44 gadus vecā vīramāte Jana Ruperte incidentā guva sejas ievainojumu, bet pašai cietušajai nācās šķirties no vairākām matu šķipsnām un tagad viņai ir panikas lēkmes ikreiz, kad viņa ierauga pusaudžus.

ASV pilsone apsver iespēju atgriezties dzimtajā Bostonā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:26

Jaunākās diskusijas