Atpakaļ uz nra.lv

Žurnāliste: Kauns par pirmo iespaidu, kāds paliek tiem, kuri atbrauc uz Latviju

tautaruna.lv 3.jūnijs 2019, 18:11
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Ar astronomisku taksometra pakalpojuma rēķinu, kas piestādīts tūristu ģimenei, kura ieradusies Latvijā, mikroblogošanas vietnē Twitter dalījusies žurnāliste Eva Johansone.

"Nupat satiku ģimeni no Taivānas, kuriem taksists 73,26 eur noplēsa par atvešanu no lidostas uz Jūrmalu. Iedeva pat čeku. Kur vērsties, lai par šo sūdzētos? Kauns par pirmo iespaidu, kāds paliek tiem, kuri atbrauc apskatīt Latviju," sašutusi žurnāliste.

Par tād pašu gadījumu sociālajos tīklos sūdzējās arī bokseris Mairis Briedis, kura "sparinga partneris, ielidojot Rīgā, par taksi no lidostas līdz centram samaksāja 56,41 eiro".

Jau iepriekš ziņots par situācijām, kad tūristiem par pusstundas braucienu no Rīgas lidostas uz pilsētas centru prasa samaksāt astronomisku summu. Lai risinātu taksometru pakalpojumu problēmas starptautiskajā lidostā "Rīga" un citos stratēģiski svarīgos objektos, varētu noteikt fiksētas cenas taksometru pārvadājumiem maršrutos no šiem punktiem, iepriekš ierosinājis satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas