Atpakaļ uz nra.lv

Rīdzinieku atpūta Siguldā izvēršas murgā

tautaruna.lv 10.maijs 2019, 14:33
 
F64
Kāda ģimene no Rīgas nolēma brīvdienu pavadīt Siguldā. Viņiem līdzi bija arī ģimenes mīlulis – franču buldogs. Šī iemesla dēļ nācās saskarties ar pamatīgām problēmām, vēsta raidījums "Bez Tabu".
Incidents noticis aprīļa beigās Siguldā, pieturā pie tirdzniecības centra ”Šokolāde”, kur piestāj uzņēmuma ”Cata” autobusi. Ģimene rēķinājās, ka atpakaļ uz galvaspilsētu dosies ar pēdējo autobusu, tādēļ bija ļoti pārsteigti par autobusa šofera atteikumu uzņemt suni salonā.

"Mums līdzi bija franču buldogs. Devāmies uz pēdējo autobusu uz pieturu blakus tirdzniecības centram “Šokolāde”. Piebrauca autobuss, šoferis prasīja, vai ir līdzi suņa dokumenti. Es teicu, ka nav, jo pirmo reizi dzirdēju, ka kaut kas tāds vajadzīgs. Viņš teica, ka tad mūs nevedīs," pauž ģimenes locekle.

Kaut ģimene bijusi satriekta, tā saprata, ka nekavējoties jāmeklē citas iespējas, kā nokļūt galvaspilsētā, tādēļ steidzās uz Siguldas centrā esošo dzelzceļa staciju. Kā norāda divu bērnu mamma un suņa īpašniece, vilcienā viņiem nelūdza uzrādīt dokumentus, tādēļ galvaspilsētā viņiem izdevās nokļūt.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas