Atpakaļ uz nra.lv

Grūtniece atklāj, kā pret viņu izturējusies ārste Vidzemes slimnīcā

tautaruna.lv 28.aprīlis 2019, 13:00
 
AP/ SCANPIX
Kāda grūtniece nav kautrējusies pastāstīt, ko viņai nācies piedzīvot Vidzemes slimnīcā.
Sieviete informē, ka šobrīd ir 6.grūtniecības mēnesī un kādu vakaru sajutusi ļoti stipras sāpes vēderā. "Kā ārste bija iepriekš teikusi, nolēmu aizbraukt un pārliecināties, ka ar mazo viss kārtībā. Ierados slimnīcā ap 23:00, uzņemšanas nodaļā māsiņas bija superjaukas, ko nevarētu teikt par dežūrējošo ārsti! Ārste bija manāmi neapmierināta par “traucējumu”, un pretī nāca ar tik nejauku un neprofesionālu attieksmi, kur skaidri un gaiši lika noprast, ka savs darbs, un īpaši naktsmaiņas nav tuvas sirdij," portālā sūdzības.lv raksta grūtniece.

Viņa arī novēl, lai pati ārste nekad nenonāk šādā situācijā.

Atgādinām, ka 2018.gada decembrī portāls nra.lv ziņoja par gadījumu, kad Daugavpils slimnīcā ārste atteikusies hospitalizēt grūtnieci ar asiņošanu un temperatūru.

Latvijas Televīzija vēstīja, ka, Daugavpils reģionālās slimnīcas ginekoloģijas nodaļā ginekoloģe atteikusies hospitalizēt grūtnieci, kurai bijusi vairāk nekā 38 grādus augsta temperatūra un sākusies asiņošana.Sieviete sociālajā vietnē "Facebook" ievietojusi video, kurā dzirdama abu pušu saruna. Pēc tās noprotams, ka mediķe pacienti nav apskatījusi, bet vairākkārt uzstāj, ka viņai nav asiņošanas. Daktere vienā brīdī arī sacījusi: "Ejiet ar savu tizlo grūtniecību, kur jūs gribat."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas