Atpakaļ uz nra.lv

Cēsnieks neizpratnē, cik daudz jāmaksā par pilsētas stadiona izmantošanu

tautaruna.lv 11.aprīlis 2019, 12:12
 
Facebook/ekrānšāviņš
Cēsu iedzīvotājs Andris sociālajā tīklā Facebook paudis neizpratni par to, ka pilsētas stadionu, kuru vienmēr bijis iespējams apmeklēt bez maksas, tagad uzrauga nelaipns apsargs, kurš pēc konkrētiem pulksteņa laikiem taujā, vai ir veikta rezervācija, piemēro maksu par basketbola laukuma un tenisa korta izmantošanu.
"1. aprīlis ir beidzies!! Kas jums kaiš? Kopš kura laika par pilsētas stadionu ir jāmaksā? Kur ir tās mūsu “foršās” Cēsis? Tiešām pretīgi, knapi ieeju pa stadiona vārtiem un apsargs kā vilks jau stāv un bauro, ka te nekāda spēlēšana nebūs pēc plkst. 16:00, tikai ar rezervāciju un samaksu. Vēlos saņemt atbildi no Jums par šo vajprātu," raksta Andris.

Cilvēki komentāros pauž sašutumu par šādu jaunieviesumu. Kāds vīrietis atzinis, ka vēlēšanās nevajag balsot par tādiem cilvēkiem, kuri pieprasa naudu par sportošanu. Viņaprāt, Cēsu domē pie varas jābūt personām, kurām rūp cilvēku veselība un lietderīgi pavadīts brīvais laiks. Vēl kāds kungs apliecina, ka uz stadionu vairs nevar doties pastaigā. "Biju ar bērnu un skrejriteni, ko bērns stūma pie rokas, tas sargs klupdams krizdams bļāva, ka bērns sabojāšot segumu par miljoniem. Tajā brīdī bija tik pretīgi... Nevajag mums vairs to "kruto" stadionu... Lai domnieki ar Rozenbergu priekšgalā tur sporto.... Tikai arī es strādāju Cēsīs un maksāju nodokļus," neizpratni pauž vēl kāds Cēsu iedzīvotājs.

Facebook/ekrānšāviņš

Facebook/ekrānšāviņš

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas