Atpakaļ uz nra.lv

"Lampiņas par 4200 eiro izdegušas?"; Aculiecinieks pauž sašutumu par pieturvietu plāksnēm Rīgā

tautaruna.lv 4.februāris 2019, 13:00
 
Ekrānšāviņš/Twitter
"Rīgas Satiksme" nesen piedāvāja jauna tipa pieturvietu plāksnes ar apgaismojuma funkciju, par kuru pazoboties un izteikt nepatiku paspējuši daudzi Rīgas iedzīvotāji. Arī sociālā tīkla Facebook lietotāju Andri izbrīnījis jaunieviesums, kas kādā no pieturvietām vairs nedarbojas.
"Lampiņas par 4200 € eirām jau izdegušas? Rīgas satiksme, Nils Ušakovs - Нил Ушаков, kā šo varat komentēt?" pie ievietotā video materiāla raksta Andris.

Jāatzīmē, ka stabi un ceļa zīmes ir izvietotas piecās 13. janvāra ielas pieturvietās, kā arī 11. novembra krastmalas pieturvietā "Grēcinieku iela".

Savukārt vienas pieturvietas aprīkošana ar lampiņu un podziņu izmaksājusi 4300 eiro. Taču Twitter lietotājs Oto aprēķinājis, ka visu pieturu ierīkošanai nepieciešamā summa būtu 8,6 miljoni eiro.

Šīs pieturvietu plāksnes aprīkotas ar iespēju kustības sarakstus izgaismot ar speciālu gaismas slēdzi, kas pasažieriem atvieglo pieturvietu sarakstu aplūkošanu diennakts tumšajā laikā. Minētās sešas pieturvietas izvietotas testa režīmā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:45

Jaunākās diskusijas