Atpakaļ uz nra.lv

Sieviete konstatē, ka ir stāvoklī no "Tinder" randiņā sastapta jaunekļa

tautaruna.lv 29.janvāris 2019, 13:00
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme/Pixabay
Kāda sieviete Austrālijā bijusi visai šokēta, kad uzzinājusi, ka ir stāvoklī no "Tinder" randiņā sastapta vīrieša, vēsta "The Daily Mail".
Rebeka norādījusi, ka bērna gaidības nav kaut kas tāds, ko viņa būtu varējusi iedomāties. Viņai vienmēr paticis būt apkārt bērniem, taču sieviete domājusi, ka viņai ir auglības problēmas, kā arī tikai viena "strādājoša" olnīca.

"Es biju naiva, man likās, ka es nevaru palikt stāvoklī," stāstīja Rebeka. Sievietei par pārsteigumu, pēc sešām nedēļām viņa apjauta, ka ir stāvoklī.

Sieviete atklāja, ka pirmais cilvēks, kam viņa zvanījusi, bijis "Tinder" randiņā sastaptais vīrietis, bet viņa reakcija par jaunajām ziņām bijusi tālu no cerētās.

"Viņš jautāja, ko es ar to grasos darīt. Bez īpašas domāšanas mana pirmā reakcija bija no tā atbrīvoties, jo es knapi pazinu šo puisi un kopā ar viņu neredzēju nākotni," atklāja jaunā māmiņa.

Rebeka stāstīja, ka šāda atbilde vīrieti iepriecinājusi, bet pēc kārtīgas apdomāšanās, sieviete sapratusi, ka viņas grūtniecība ir svētība.

Uzzinājis, ka viņa negrib pārtraukt grūtniecību, mazpazīstamais vīrietis palicis ļoti dusmīgs, atklājis, ka viņam ir vēl trīs bērni no iepriekšējām attiecībām. Viņš nevēloties uzņemties atbildību un nevarot atļauties vēl vienu bērnu.

Neraugoties uz radušos situāciju un sievietes nostāju paturēt bērnu un audzināt to vienai, ģimenes locekļi un draugi piedāvājuši savu atbalstu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas