Atpakaļ uz nra.lv

"Zemāk jums, laikam, nav, kur krist!"; pasažiere neapmierināta ar "airBaltic" prasībām

tautaruna.lv 21.janvāris 2019, 13:33
 
Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency
Kāda Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" pasažiere sociālajos tīklos paudusi sašutumu par lidsabiedrības noteikumiem, kas apgrūtinājis iesēšanos lidmašīnā.

"Kauns, ka esiet pārvērtušies par īru low coster kompāniju, kur tagad lieciet katram pasažierim svērt rokas bagāžu un jūsu darbinieki pat nesaprot ko nozīmē apkalpošanas serviss. Personāls, kurš pat nejēdz pateikt labrīt, un jaukā attieksmē izskaidrot, ka tagad un arī turpmāk ir jāsver katru rokas bagāžu un vairāk par 8 kg nedrīkst būt (man tas ir jaunums). Tā vietā agresīvi noskaņota meitene skaļi tikai kliedz: "IT IS MORE" uz visiem, kam bagāžas svars ir pārsniegts un pat nepaskaidro, kas tad īsti ir jādara tādā gadījumā. Kopējs bardaks, stāv rinda, visi pārkravā čemodānus, kāds grūstās un arī iešmauc nenosvēris. Tāds lēts skats uz visu. Mums svars pārsniedz un agresīvā meitene arī nokliedz: "60 eiro vai arī jūs nelidosiet!" Nopietni? Jums kauns nav pašiem par savu kompānijas komunikācijas stilu un manierēm? Tiešām nožēlojami un kad pateicu, ka gribu sabiedrībai par šo izstāstīt, meitene izsauc apsardzi! WOW! Nu zemāk laikam jums nav vairs kur krist! Man tiešām kauns par jums," skarbu secinājumu izdara pasažiere.

Ekrānuzņēmums/Facebook

Uz Facebook ierakstu arī reaģ'jusi aviokompānija, kas skaidro notikušo situāciju: "Labdien, Greta! Atvainojamies par nepatīkamo situāciju.

Lai visiem pasažieriem nodrošinātu iespēju pārvadāt bezmaksas rokas bagāžu, kā arī personīgās mantas vienību, aviokompānijas pārstāvji ir tiesīgi pārbaudīt bagāžas izmērus, kā arī svaru un vajadzības gadījumā, ja rokas bagāža neatbilst prasītajiem noteikumiem, lūgt par to papildu samaksu. Pasažiera pienākums pēc lidsabiedrības darbinieka vai pārstāvja pieprasījuma ir ievietot rokas bagāžu rāmī izmēru pārbaudei. Somai rāmī ir jābūt viegli ievietojamai un izņemamai. Ja tā tiek ievietota, pielietojot spēku un to deformējot, tad tiek uzskatīts, ka soma nav atbilstoša noteiktajiem izmēriem un tā ir jāreģistrē par papildu maksu.

Kas attiecās par rokas bagāžas noteikumiem un maksimāli atļautajiem izmēriem, tie ir norādīti arī uz iekāpšanas kartes, kā arī mūsu mājaslapā: https://www.airbaltic.com/lv/rokas-bagaza. Kas attiecās par jūsu teikto par pārstāvju attieksmi, noteikti šo gadījumu nodosim attiecīgajiem kolēģiem sīkākai izskatīšanai."

"airBaltic" ir bāzēta starptautiskajā lidostā "Rīga" un tas ir lielākais pasažieru aviopārvadātājs Latvijā, un kopš 2016. gada aprīļa arī Igaunijā. Uzņēmuma izpilddirektors ir Martins Gauss. "airBaltic" ir hibrīda aviokompānija - tā apvieno tradicionālo, kā arī zemo izmaksu aviokompāniju biznesa modeļus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:02

Jaunākās diskusijas