Atpakaļ uz nra.lv

Vīrietis ar dūrēm metas pārmācīt McDonald's darbinieci, jo tā neiedeva līdzi salmiņu

tautaruna.lv 4.janvāris 2019, 12:32
 
Reuters / Scanpix
CNN ziņo, ka Floridas štata Sanpēterburgā esošajā ātrās ēdināšanas restorānā McDonald's noticis incidients starp klientu un apkalpojošā personāla darbinieci.

Floridā kopš 1.janvāra spēkā stājies likums, ka plastmasas salmiņus vairs piešķir tikai gadījumos, ja klients pats to palūdz, t.i., to vairs ''maķīša'' maltītei automātiski līdzi neiedod.

40 gadus vecais Daniels Teilors gan to ņēmis ļaunā, tādēļ apskatījis savu pasūtījumu, rupji lamādamies atgriezies pie kases un iebildis, ka šāds likums ir darbinieces meli.

Vīrieša dusmas piedzīvojušas kulmināciju brīdī, kad viņš, kā vēlāk noskaidrojies - bezpajumtnieks, centies savu taisnību pierādīt sievietei, lietā liekot dūres. McDonald's darbiniece aizstāvējās, klientam sitot pretī...

Tiekot izvadīts prom, vīrietis ar kāju iespēris citam ēdināšanas iestādes darbiniekam.

Interesanti, ka policijai varmāku nav nācies meklēt, jo viņš pats izsaucis policiju, lai pasūdzētos, ka piedzīvojis uzbrukumu. Rezultātā viņš ticis apcietināts.

Kā zināms, pasaulē aizvien biežāk cenšas mazināt vai vispār atteikties no plastmasas salmiņiem. Tā rezultātā daudzviet saistībā ar tiem pieņem reālas izmaiņas likumos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas