Atpakaļ uz nra.lv

Ar vēzi sirgstošajai latviešu modelei joprojām nepieciešams finansiāls atbalsts

tautaruna.lv 17.decembris 2018, 16:30
 
Facebook/ekrānšāviņš
Sanitas mamma Judīte Inkena-Pitkēviča ar sociālā tīkla "Facebook" starpniecību lūdz ziedot naudu viņas meitiņai, kura ilgstoši cīnās ar dzemdes kakla vēzi.
"Adventes laiks ir cerību laiks. Šīs dienas pirms Ziemassvētkiem ved mūs pretim kādam baltam klusumam, aiz kura ir kaut kas mīļš, sen aizmirsts un pazaudēts, kas mums atkal no jauna jāatrod. Šobrīd mūsu ģimenes cerības saistās ar to, ka Sanita ātrāk atveseļosies un viss būs atkal kā agrāk. Varbūt pat ne kā agrāk, bet gan vel labāk. Cilvēkam jātiecas vienmēr uz pilnveidošanos, mūsu skats uz dzīvi būs pilnveidojies. Mūsu ģimenē skats uz pasauli būs pavisam citāds, viennozīmīgi," raksta Judīte.

Māmiņa cer, ka ar līdzcilvēku palīdzību palīgā sauciens nonāks līdz cilvēkiem, kas nebūs vienaldzīgi un palīdzēs. Judīte pateicas tiem atbalstītājiem, kas līdz šim palīdzējuši vākt ziedojumus Sanitas turpmākajai ārstniecībai, ir gatavi to darīt arī nākotnē.

"Sekot, kā iet Sanitai, var atbalsta grupā: https://www.facebook.com/groups/302890540441442/ Diemžēl projekts ir slēgts, BET naudas līdzekļi turpmākai ārstniecībai BŪS nepieciešamu. Ja vēlaties palīdzēt arī turpmāk, tagad Jūs varat pārskaitīt uz ziedot.lv tikai ar bankas pārskaitījumu vai arī pārskaitot uz privāto kontu. UZMANĪBU - ziedojot jānorāda konkrēts projekts, kam vēlaties ziedot: "ziedojums ārstniecībai - Sanitai Zutei" Ziedot.lv bankas rekvizīti atrodami, uzspiežot uz interneta atsauces:
LV - https://www.ziedot.lv/par-ziedot-lv/rekviziti
RU - https://www.ziedot.lv/ru/o-ziedot-lv/rekvizity ," norāda Judīte.

Sanitas ģimene atzīst, ka būs ļoti pateicīga, ja labvēļi atradīs iespēju palīdzēt arī privāti, palīdzot iegādāties dārgos, bet tik ļoti nepieciešamos medikamentus. Judītes meita pašlaik atrodas mājās, jauns projekts turpmākai ārstniecībai nav izveidots. Viņa apliecina, ka privātie saziedotie līdzekļi atvieglotu pārējos izdevumus, kas nepieciešami medicīnisko izmeklējumu segšanai vai ārstniecībai.

Swedbanka:
LV68HABA000130A230611
Judīte Inkena Pitkēviča

LV68HABA000130A230611
Judīte Inkena Pitkēviča

Jau vēstījām, ka vairāku mēnešu periodā ik pa brīdim tiek aktīvi lūgta palīdzība 32 gadus vecai latviešu modelei un 10 gadus veca puisēna Tailera mammai Sanitai Zutei, kuru plosa dzemdes kakla vēzis. Sanitas mamma Judīte aizgājusi no darba, lai diendienā varētu palīdzēt savai meitiņai. Tostarp Tailera tēvs viņu dzīvē neiesaistās. Viņš dzīvo Amerikā lielā mājā ar baseinu, taču finansiāli savu dēlu neatbalsta, jo negrib "mētāties ar naudu".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas