Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Veikalā nopirktos mandarīnus apsēduši tārpi

tautaruna.lv 10.decembris 2018, 10:00
 
Pixabay
Santa sociālajā tīklā "Facebook" dalījusies ar nepatīkamu video materiālu. Tajā viņa stāsta, ka pārtikas veikalā 'Maxima" iegādājusies mandarīnus, kuros iekšā "uzdzīvo" tārpi.
Sieviete norāda, ka tajos paslēpusies maza Ziemassvētku gaidīšanas dāvaniņa. "Saucās - labu apetīti!" komentē nepatīkami pārsteigtā pircēja.

SIA "Maxima Latvija" pārstāve Liene Dupate-Ugule portālam Nra.lv stāsta, ka mēģināja sazināties ar pircēju, lai noskaidrotu, kad un kur viņa ir iegādājusies mandarīnus, lai varētu noskaidrot produktu izcelsmi un problēmas cēloni. Taču pircēja līdz šim brīdim nav sniegusi precizējošu informāciju.

Jau vēstījām, ka ar nepatīkamu pieredzi saskārusies kāda pārtikas veikala "Maxima" pircēja Madonā. Viņa veikalā nopirkusi banānus, konstatējusi, ka tie aizdomīgi izskatās, smaržo pēc medikamentiem, iespējams, ir sašpricēti. Satraukuma mākta viņa aizveda augļus pārbaudīt uz Pārtikas un veterināro dienestu.

Savukārt kāds jaunietis Saldū arī iegādājies banānu, to nomizojot konstatējis, ka tajā atrodas asinis, nodomājot, ka auglis inficēts ar HIV, saceļot īstu vētru sociālajos tīklos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas