Atpakaļ uz nra.lv

Cerot notievēt, meitene pilnībā sabeidz savu veselību ar diētiskajām tējiņām

tautaruna.lv 30.novembris 2018, 14:26
 
F64
26 gadus veca sieviete dalījusies savā skumjajā pieredzē dzerot slavenību popularizētas diētiskās tējas.

Indija Bendžamina no Lielbritānijas sociālajos tīklos ievērojusi, ka dažādas skaistas slavenības, kā aktrises, dziedātājas un modeles, reklamējušas diētiskās tējas kā savas slaidās figūras panākumu atslēgu, ziņo BBC.

Starp šīm slavenībām bijā tādi seksa simboli kā Kloja Kardašjana, Cardi B, Igija Azīlija un Ambera Rouza, kuras pat aprakstīja, kā šīs tējas ļāvušas tikt pie presītes.

Tā kā viņa, būdama universitātes studente, piekopusi ne pārāk veselīgu dzīvesveidu, meitene nolēmusi, ka jāsāk dzert šādas tējiņas, lai gūtu balansu uzturā.

Šajās tējās atrodami laksatīvi, kurus ārsti uzskata par ''bīstamiem'' un kategoriski neiesaka izmantot uzturā ar mērķi zaudēt lieko svaru, jo atstāj lielu iespaidu uz zarnu darbību. Piedevām, neesot vispār nekādu pierādījumu, ka augi, kurus izmanto diētiskajās tējās, vispār var ietekmēt cilvēka svaru.

Bendžaminas gadījumā viņas vēders vairs nemēdza uzpūsties un viņa zemapziņā domāja, ka tiešām sāk tievēt, lēnā garā kļūstot atkarīga no šīs pārliecības.

Tā kā slavenību reklamētās tējas bija dārgas, meitene piedevām tās nomainīja pret lētākiem diētisko tēju zīmoliem.

Sešu mēnešu laikā, dzerot vairākas tases dienā, Bendžamina iedzīvojās pamatīgās veselības problēmās, jo bija sabeigusi zarnas un guva kuņģa čūlu.

Meitene gan pati atzīst, ka šīs tējas varbūt noder pret vēdera uzpūšanos, tomēr viņa kļuvusi teju ''traka'' un dzērusi tās lielā daudzumā. Tas gan nemainot faktu, ka slavenības melo par to efektiem...

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:04

Jaunākās diskusijas