Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Neticami! Rēzeknē īpašnieki savu auto atrod upē

tautaruna.lv 17.novembris 2018, 13:48
 
Ekrānuzņēmums/@dtp_latvia/Instagram
Sociālajā tīklā Instagram publicēts foto ar auto, kas atrodas upes vidū. Izrādās auto nozagts un "noparkots" tuvējā upē Rēzeknes pusē.

Naktī uz piektdienu Rēzeknē nozaga Volkswagen Transporter markas auto rozā rozā krāsā. "Kāds ar to pabraukājās, sasita un ar to vēl nepietika - iedzina upē! Ja esi kaut ko dzirdējis vai redzējis,lūdzu, uzraksti @kristaaz_" raksta Insragram lietotājs @dtp_latvia.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@dtp_latvia) on

Piektdien 11 cilvēki cieta ceļu satiksmes negadījumos Rīgā un tās apkārtnē, trīs - Zemgalē, bet divi - Kurzemē. No cietušajiem seši bija gājēji.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 12 autovadītājus: pa trim - Rīgā, Latgalē un Zemgalē, divus - Vidzemē, bet vienu - Kurzemē. Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 158 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 47 autovadītāji, Vidzemē - 35, Zemgalē - 30, Latgalē - 29, bet Kurzemē - 17 autovadītāji. Kopumā policija vakar noformējusi 452 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas