Atpakaļ uz nra.lv

Sieviete Latvijā ražotā šokolādē atrod tārpus un par to saņems kompensāciju

tautaruna.lv 12.novembris 2018, 12:15
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Kāda sieviete vērsusies "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu"), parādot, ka "Laimas" ražotajā batoniņā "Miks" ir ne tikai gardums, bet arī tārpi.
Bērns atvēra batoniņu, lai ēstu, bet tur iekšā pavērsās ļoti nepatīkams skats - pilns ar tārpiem!

Sieviete raksta, ka produkta termiņš bijis līdz 2019.gada 4.jūlijam.

"Saskāros ar ļoti nepatīkamu atklājumu “Miks” batoniņā! “Laima” - ražotājs. Bērns atvēra batoniņu, lai ēstu, bet tur iekšā pavērsās ļoti nepatīkams skats - pilns ar tārpiem!" raksta sieviete.

Savu skaidrojumu šajā situācijā sniedza “Laima” izplatītājs “Orkla Confectionery & Snacks Latvija”, paužot nožēlu par notikušo.

Uzņēmuma pārstāve skaidro, ka ”Orkla Confectionery & Snacks Latvija” ir uzsākusi veikt visas piegādes ķēdes pārbaudi konkrētās partijas produktam - no ražotnes uz noliktavu un līdz veikala plauktam.

"Pārbaužu rezultāti norāda, ka pirmajos piegādes posmos atkāpes no kvalitātes normām nav konstatētas, bet lūdzam personu sazināties ar mums un iesniegt informāciju par veikalu, kur produkts iegādāts, lai mēs varētu arī apsekot konkrēto veikalu un veikt pārbaudes, vai tajā ir ievērotas sanitārās normas. (..) Lai arī mūsu piegādes ķēdē ir daudz drošības mehānismu, kas palīdz izsekot produkta kvalitātei no ražotnes līdz veikalam, diemžēl mēs nevaram ietekmēt un kontrolēt to, kas notiek, kad produkts atrodas veikalā vai nonāk pie patērētāja," komentē uzņēmuma pārstāve.

Viņa piebilst, ka atvainojas par šo situāciju un sola kompensēt ar uzņēmuma produkciju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas