Atpakaļ uz nra.lv

Uzņemts video, kurā redzams, kā mācītāja sit savus sekotājus

tautaruna.lv, Rita Lazda 17.septembris 2018, 19:34
 
Ekrānšāviņš no video
Publicēts šokējošs video, kurā redzams, kā mācītāja Dienvidkorejā sit savus sekotājus un liek tiem iekaustīt arī savus ģimenes locekļus, vēsta "The Guardian".

Video redzamā sieviete ir garīdzniece no Žēlastības Ceļa baznīcas(Grace Road Church) . Pastāv pamatotas aizdomas, ka mācītāja Shin Ok-ju ne vien situsi savus sekotājus, bet arī laika posmā no 2014.gada tos iedrošinājusi pārvākties uz Fidži, kur tie piedalījušies dažādos rituālos, un, iespējams, piespiesti strādāt bez atlīdzības.

Uzņemtos video ierakstus publicējuši Dienvidkorejā tapuša raidījuma "Neatbildētie jautājumi" veidotāji.

Kāds ticības sekotājs medijiem atklājis, ka bijis viens no tiem, kurš pierunāts doties uz Fidži. Ierodoties tur viņam atņemta pase, viņš piespiests piedalīties dīvainos rituālos.

Uzņemtos video ierakstus publicējuši Dienvidkorejā tapuša raidījuma "Neatbildētie jautājumi" veidotāji. Tajos redzams, ka iepriekš pieminētā garīdzniece saviem sekotājiem sit pa seju, rauj un plēš to matus.

Kādā citā uzņemtā video materiālā redzams, kā mācītāja izturas pret pusaudzi un viņas māti. Tajā sieviete pusaudzei liek sist viņas māti, norādot, ka tā tiek realizēta cīņa ar ienaidnieku. Uzņemtajos kadros redzams, ka nepilngadīgās meitenes mātei tiek iesists 25 reizes.

Tāpat izrādās, ka kāds aptuveni 70 gadus vecs šīs ticības sekotājs, kurš arī iepriekš ar citiem devies uz Fidži, kāda rituāla laikā sists pat 600-700 reizes. Nākamajā dienā, kad vīrietis devies uz darbu, viņš knapi spējis pakustēties. Pēc tam kungs atgriezies Dienvidkorejā, kur ārsti viņam konstatējuši vairākas traumas. Sirmgalvis šogad nomiris.

Pirms aptuveni mēneši mācītāja Shin Ok-ju un vēl trīs šīs baznīcas pārstāvji aizturēti. Par redzamajiem video kadriem sākta izmeklēšana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas