Atpakaļ uz nra.lv

Latvijas iedzīvotājs dodas pie dziednieka un piedzīvo pamatīgu vilšanos

tautaruna.lv 17.septembris 2018, 11:30
 
F64
Kāds 68 gadus vecs vīrietis kurš jau piecus gadus cieš no ķermeņa kreisās puses paralīzes, vērsās pie dziednieka pēc palīdzības, taču pedzīvoja pamatīgu vilšanos, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Pirms pieciem gadiem Jānim pavisam negaidīti uzbruka slimība, kas atstāja viņa ķermeņa kreiso pusi paralizētu. Šobrīd situācija nav uzlabojusies, un Jānis stāsta, ka mediķi gadu ritējumā nekādi nav palīdzējuši. Vīrietis meklēja glābiņu pie dziednieka, kuru ieteica kāds no paziņām.

Jānis kopā ar paziņu sarunāja tikšanos un devās uz vizīti. 15 minūšu ilgs dziedniecības seanss izmaksā aptuveni 25 eiro. Abiem vīriešiem nācās uzgaidīt rindā, jo pie dziednieka durvīm gaidīja vēl vismaz pieci ārstēties gribētāji.

Jānis, redzot dziednieka darbības, noprata, ka dziednieks nesaprot, ko dara. Slimnieks uzskatīja, ka aptaustīt labo ķermeņa pusi, kura nav paralizēta, nav nepieciešams, tāpēc Jānis pārtrauca seansu un devās prom. Pēc tam sākušās vēl lielākas veselības problēmas.

“Pēc kādām divām nedēļām tā galva sāp, un lien kaut kas, liekas, pa galvu vai iekšā. Un galva sāp man mežonīgi, domāju, no kā? Jo tas bija dziednieks, tomēr,” stāsta Jānis.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:11

Jaunākās diskusijas