Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Vadītājs riepas sprādziena laikā zaudē kontroli pār auto un iebrauc ezerā

tautaruna.lv, Rita Lazda 10.septembris 2018, 21:00
 
Ekrānšāviņš no video
Kameru ierakstos Ķīnā fiksēts, kā kāda kravas auto šoferis riepas sprādziena brīdī nav spējis novaldīt auto, un spēkrats iebraucis ezerā.

"China Global Television Network" informē, ka negadījums noticis šī gada 5.septembrī. Brīdī, kad cementa vedējs braucis pa tiltu, tam sprāgusi riepa, un autovadītājs nav spējis novaldīt spēkratu.

Rezultātā automašīna taranējusi tilta malu un iekritusi ezerā. Par laimi, auto šoferis izdzīvojis. Tilta atjaunošanas darbi tiks veikti sešu mēnešu laikā.

Jāatgādina, ka 28.augustā Latvijas mediji ziņoja, ka dīķī Amatas novada Drabešu pagastā iegāzusies "Virši-A" degvielas cisterna.

Bīstamā situācija radās, kravas automašīnai braucot kalnā. 1978.gadā dzimis kravas automašīnas "Scania" vadītājs konstatēja, ka ar piekabi ir tehniskas problēmas. Proti, trose, kas turēja piekabi, tika pārrauta, un cisterna, ripojot atpakaļgaitā, iegāzās mazā dīķī.

Kravā, atsevišķos nodalījumos, atradušies aptuveni 11 100 litri dīzeļdegvielas. Negadījuma vietā degvielas noplūde netika konstatēta, vēstīja ziņu aģentūra LETA.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:43

Jaunākās diskusijas