Atpakaļ uz nra.lv

Mīklaini pazudusī latviete atradusies; pati sevi ieraudzījusi ziņu lapās

tautaruna.lv 10.septembris 2018, 11:52
 
Bezvēsts.lv
31 gadu vecā Lielbritānijas iedzīvotāja Diāna, kuru meklēja mamma no Latvijas, atradusies: izlasot internetā sludinājumu par pašas meklēšanu, pati piezvanīja mātei un pateica, ka ar viņu viss ir kārtībā, rakstīts “bezvests.lv” “Facebook” lapā.

“Bezvests.lv” aicina visus jauniešus, kas dodas uz ārvaltīm, vienmēr atcerēties par saviem vecākiem Latvijā un regulāri ar viņiem sazināties, lai viņi velti neuztrauktos par jums, kā arī lai izvairītos no situācijas, kad jūs meklē ne tikai caur paziņām, bet arī caur policiju un brīvprātīgo meklēšanas organizāciju...

Jau vēstīts, ka Diānas māte vērsās pie “bezvests.lv” pēc tam, kad meita jau mēnešus nebija devusi ziņu. Viņa pastāstīja, ka nu jau 8 mēnešus, kopš Ziemassvētkiem, kad nosūtīja viņai apsveikuma kartiņu uz Old Vesmana Amblesi, par viņu vairs nav nekādu ziņu. Atklātne līdz adresātam nav nonākusi- atgriezās atpakaļ. Nav arī atbildes uz telefona zvaniem un īsziņām, bet visas vēstules atgriežas atpakaļ uz Rīgu.

Kādu brīdi Diāna strādāja kafejnīcā.

"Ja no sākuma Diāna uz Latviju brauca regulāri, tad tagad nav rādījusies, pat neatbrauca uz tēva bērēm, par kurām viņai paziņojām",stāsta jaunās sievietes māte. Viņa ir uztraukusies un nezina ko domāt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:12

Jaunākās diskusijas