Atpakaļ uz nra.lv

Sieviete ar suņuku Jēkabpilī paliek aiz autobusa durvīm

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 3.septembris 2018, 10:12
 
pixabay.com
Raidījums "Bez Tabu" vēsta par gadījumu, kurā pārvadātājfirmas "Jēkabpils autobusu parks" šoferis aizliedz vest autobusā mazu suni, kaut iepriekš, prasot par dzīvnieka pārvadāšanu, Daugavpils autoostas kasiere informējusi, ka problēmu ar suņuka pārvadāšanu nebūšot.

Daugavpiliete Vita ar sabiedrisko transportu pārvietojas ļoti reti, nupat pirmoreiz grasījās braukt kopā ar mazo Džeka Rasela šķirnes suni, ko no Daugavpils uz netālo Ilūksti palūdza nogādāt Vitas māsa.Uzrādījusi Daugavpils autoostas kasierei suņuku, prasījusi, vai ar pārvadāšanu nebūs problēmu, uz ko no autoostas darbinieces saņēmusi atbildi, ka droši varēšot vest suni. Sieviete iegādājusies biļeti kasē, saņēmusi norādi, ka suņa pārvadāšanai nepieciešams nopirkt kravas biļeti pie šofera.

Šoferis, neko nepaskaidrojot, sāka bļaut, ka ar šo zvēru autobusā neuzņems

”Piegājām pie autobusa, gribēju nopirkt kravas biļeti sunītim. Šoferis, neko nepaskaidrojot, sāka bļaut, ka ar šo zvēru autobusā neuzņems. Nelaida neparko. Bet es taču iepriekš kasē uzprasīju, pat parādot suni, vai viņu varēs vest. Autoostas kasiere teica, ka problēmu nebūs,” par piedzīvoto raidījuamam stāsta Vita. Tā nu sieviete ar četrkājaino draugu palika aiz ”Jēkabpils autobusu parka” transportlīdzekļa durvīm.

”Uz šo reisu attiecas Ministru kabineta noteikumi, kuri skaidri un gaiši nosaka, ka, pārvadājot mājas dzīvnieku sabiedriskajā transportā, sunim jābūt uzliktam uzpurnim vai tas ir jāpārvadā speciālā konteinerā vai būrī,” par šofera reakciju komentē SIA ”Jēkabpils autobusu parks” pārstāve Aija Vetere.

”Jēkabpils autobusu parka” pārstāve met akmeni Daugavpils autoostas darbinieku dārziņā, jo viņi sievietei, kurai dzīvnieka pārvadāšana nav ikdiena, neizskaidroja noteikumus, pirms pārdeva biļeti.

Avots: Bez Tabu

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:27

Jaunākās diskusijas