Atpakaļ uz nra.lv

Neuzķerieties! Brīdina par ļoti viltīgu krāpnieku

tautaruna.lv 30.augusts 2018, 7:05
 
SCANPIX
Mūsdienās otrās pusītes meklēšana iepazīšanās portālos nav nekas neparasts. Tomēr atkal un atkal nākas lasīt par gadījumiem, kad tur iepazītā persona patiesībā nav tāda, kā iepriekš gaidīts.

Kāda raidījuma "Bez Tabu" skatītāja pastāstījusi par savu rūgto pieredzi. Jauniete ievietojusi sludinājumu iepazīšanās portālā, un jau pavisam drīz tur atsaucies kāds puisis, kurš iemantojis viņas uzticību. Vēlāk viņš arī ieradies pie meitenes, abi kopā pavadījuši vairākas dienas.

Meitene arī puisim pastāstījusi, ka šobrīd ir bez darba. Viņš solījis palīdzēt, jo pats it kā esot turīgs, viņam pat pieder uzņēmums. Piedāvājis braukt uz Rīgu strādāt. Karīna tā arī darījusi. Jau autoostā paziņojis, ka viņam vajagot naudu, lai aizbrauktu uz Poliju un Lietuvu un lūdzis aizdot pāris simtus eiro, kurus solījies atdot, vēsta raidījums "Bez Tabu."

Meitene naudu aizdevusi, taču pavisam drīz vīrietim atkal vajadzējis līdzekļus. Viņa metusies palīdzēt- ieķīlātas dārglietas, dators, telefons, ņemti pat "ātrie kredīti."

Jauniete notikušā dēļ mēģinājusi izdarīt pašnāvību.

Mēneša laikā sludinājuma portālā iepazītajam jaunietim viņa aizdevusi teju 3000 eiro. Meitene, kas raidījumā tiek dēvēta par Karīnu, ticējusi, ka puisis naudu atdos, jo viņš mācējis skaisti apvārdot, arī ģērbies stilīgi, zīmolu apģērbā, taču jaunietis pazudis. Karīnai darba nav, bet kredīti jāatdod, jo procenti aug griezdamies.

Viņa pat notikušā dēļ mēģinājusi izdarīt pašnāvību. Lai gan sarunā ar "Bez Tabu" jaunietis norāda, ka it kā nekādu naudu neesot aizņēmies, abi vien tērējuši viens otra līdzekļus, Karīnas ierakstītā telefonsarunā dzirdams pretējais. Viņš lūdz aizdot naudu, solot to atdot.

Karīna noskaidrojusi, ka viņa nav vienīgā, kuru puisis izmantojis. Līdzīgi viņš rīkojies arī ar citām meitenēm. Iesniegums par notikušo uzrakstīts arī policijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas