Atpakaļ uz nra.lv

Zēns piepilda savu pirmsnāves vēlēšanos, apprecot savu mammu

tautaruna.lv 13.augusts 2018, 16:14
 
Pexels
Septiņus gadus vecā Logan Mountkāsla, kuram pērn Decembrī tika diagnozēta nearstējama ģenētiskā slimība, sapnis piepildījās, kad viņš spēļu kāzās varēja apprecēt savu mammu Džolīnu, raksta “The Sun”.

Logans cieš no leikodistrofijas, kas ietekmē viņas smadzenes un nervu sistēmu. Zēnam ir atlikuši trīs līdz 15 dzīves gadi.

Zēna draugi un ģimene sapulcējās Linkolnšīrā, lai pieredzētu “Skaistules un Briesmoņa” stilā ieturētas kāzas.

Viesi tika novesti līdz asarām, kad Logans, ģērbies kā skaists princis, devās pie altāra kopā ar savu mammu Džolīnu, kuru arī ceremonija dziļi aizkustināja.

Ekrānšāviņš/thesun.co.uk

“Viņš vienmēr ir teicis, ka vēlas apprecēt savu mammu, par ko es domāju, ka tas ir drusciņ dīvaini. Bet viņš nekad nevarēs apprecēties. Šo dienu viņš noteikti izbaudīja,” saka lepnā māmiņa.

“Ir skaidri redzams, kādu prieku tas viņam sagādāja. Viņš ir sajūsmināts. Vis bērni ar nepacietību gaidīja šo dienu,” stāsta Džolīna. “Kad viņš skatās “Skaistuli un Briesmoni”, viņš vienmēr smejas. Tagad viņš ir ieguvis, ko vēlas. Katra māmiņa to novēlētu savam bērnam.”

Tradicionālo kāzu zvērestu vietā, Džolīna Loganam apsolīja, ka vienmēr viņu sargās.

Metodistu mācītājs Luiss Karss saka: “Pašsaprotams, ka tās nav īstas kāzas. Tas ir ģimenes pasākums, kurā apsola vienam par otru rūpēties. Esmu ļoti pagodināts piedalīties.”

Logana ģimene pirmo reizi pamanīja, ka ar zēnu kaut kas nav kārtībā pagājušā gada vasarā, kad viņš nokrita un sūdzējās par galvas sāpēm. Sākumā ārsti teica, ka puikam viss ir kārtībā, bet padziļināta izpēte atklāja, ka Logans cieš no neārstējamās metahromātiskās leikodistrofijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:23

Jaunākās diskusijas