Atpakaļ uz nra.lv

Apmeklētāja sašutusi par piedzīvoto Brīvdabas muzejā

tautaruna.lv 5.augusts 2018, 17:14
 
Inga Nestere/ F64 Photo Agency
Kāda sociālā tīkla facebook lietotāja nav kautrējusies pastāstīt par savu nepatīkamo pieredzi apmeklējot Brīvdabas muzeju.
Man nevarēja ienākt prātā , ka tas mazais suņuks sagādās tādas nepatikšanas!

Pēc visa spriežot, ieraksta autore kopā ar bērniem un suni devusies uz Brīvdabas muzeju. Tiesa, ne viss izvērties kā plānots, jo kā izrādījās, tad kopā ar suni muzejā ieeja esot liegta.

"Man nevarēja ienākt prātā , ka tas mazais suņuks sagādās tādas nepatikšanas! Aizbraucām uz Brīvdabas muzeju un tālāk par vārdiem netikām - ar suņiem nelaiž! Lielveikalā var, tramvajā var, un kāpēc te ne? Tam noteikti ir kāds loģisks izskaidrojums, kuru nezinu. Pie senlatviešu vārtiem ieturējamies, lai samierinātos ar skumjo likteni. Mani centieni jauno paaudzi pietuvināt nacionālajam mantojumam bija nesekmīgi," norāda sieviete.

Vienaldzīgi nav palikuši arī citi sociālā tīkla lietotāji, kuri gan pauž neizpratni par šādu muzeja darbinieka rīcību, gan arī pievienojas viedoklim, ka muzejs, lai arī brīvdabas, nav īstā vieta, uz kuru doties kopā ar suni.

"Ja tā ar vēsu galvu - suņuks brīvdabas muzeja teritorijā var pakakāt un ne jau visi saimnieki aiz sava suņa savāc. + suņu puišiem patok celt kājas pie ēku stūriem, urīns bojā vecos kokus no kuriem celtas ēkas. Manuprāt, muzejs vienkārši sargā savus eksponātus. Jo ne jau visi saimnieki ir apzinīgi un neļauj saviem mīluļiem izpausties," savu viedokli neslēpj kāda komentētāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas