Atpakaļ uz nra.lv

Krāpnieku e-pasts izraisa smaidu; vai kāds vēl uzķeras?

tautaruna.lv 3.augusts 2018, 18:54
 
Rūta Kalmuka/F64
Pirms kāda laika gana bieži e-pastā "iekrita" vēstules, kurā tika informēts, ka e-pasta saņēmējs ir laimējis miljonus vai kāds labvēlis par skaistām acim nolēmis atdot savas bagātības. Tagad šādu vēstuļu ir krietni mazaķ, jo laikam uz tām vairs neatbild un neviens "neuzķeras". Šobrīd šīs krāpnieku vēstules izraisa vien smaidu....

Lūk, viena no tām:

***

Labvakar,

Man nav cita saziņas veida ar jums, kā nosūtīt jums šo e-pastu.

Es esmu izmisumā un sirds asiņo, kad es dodu jums šo ziņojumu, kas, es ceru, pievērsīs jūsu uzmanību.

Es šodien sazināties ar tevi, jo ļoti taisnība, ka mēs nezinām, tas neaizkavē šo žestu no manis.

Mans vārds ir FRANCOIS LAPIEUX, kas dzimusi 1939. gada 10. jūlijā Parīzē Francijā un dzīvo Kotdivuārā, taču īpaša iemesla dēļ man nācās būt piedzīvojumu meklētājam kaut ko meklēšanā.

Iemesls, kas ved uz mani, ir šāds: es gribētu iet caur jūsu kanālu, lai veiktu labdarības darbu jūsu nodaļā.

Tas ir ziedojums kaut kādā veidā, un tas ir deviņi simti piecdesmit tūkstoši eiro (970,000 eiro). Mans ģimenes stāvoklis ir tāds, ka man nav sievas un vēl mazāk bērnu, kuriem es varētu atstāt šo mantojumu, un es šobrīd cieš no kakla vēža, tāpēc esmu nosodīts uz noteiktu nāvi.

Tāpēc es vēlētos labvēlīgi un rūpējoties par to, lai palīdzētu nabadzīgajiem bērniem sniegt jums šo mantojumu, lai īstenotu šo labdarības darbu.

Ja jūs piekrītat darīt to, ko es jums lūdzu, ļaujiet man zināt, lūdzu, uzmanīgi klausoties manā priekšlikumā, jo es paļaujos uz jūsu nemateriālo vērtību un arī par labu šo līdzekļu lietošanu šim darbam.

Paldies par sapratni

Kungs FRANCOIS

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas