Atpakaļ uz nra.lv

Nepareizi noteiktas diagnozes dēļ gandrīz nomirst 4 mēnešus vecs bērns

tautaruna.lv 23.jūlijs 2018, 17:29
 
SWNS.com/ SCANPIX
Satraukumu pilnus mirkļus piedzīvojusi kāda māmiņa Anglijā, kuras četrus mēnešus vecajam dēlam uzstādīta nepareiza slimības diagnoze, kā rezultātā bērniņš gandrīz miris.

4 mēnešus vecā puisēna Kārtera mamma sarunā ar medijiem pastāstījusi, ka pirms pāris nedēļām devusies pie ārsta, lai noskaidrotu, kas kaiš viņas dēlam. Sākotnēji visas problēmas norakstītas uz zīdaiņiem tik ierastajām kolikām. Tā kā tuvāko dienu laikā bērna veselības stāvoklis nav uzlabojies, viņš atkārtoti nogādāts pie ārsta. Šoreiz ārstam licies, ka bērnam ir iekaisis kakls.

Kā vēsta "The Mirror", tad Kārtera vecāki nav sēdējuši rokas klēpī salikuši un redzot, ka puisēna veselības stāvoklis pēc ārsta ieteiktajām ārstēšanas metodēm neuzlabojas, nekavējoties nogādājuši bērnu slimnīca.

Pēc veiktajām pārbaudēm Kārteram veikta sešas stundas ilga sirds operācija.

Tālākie notikumi risinājušies spraigi. Pēc veiktajām pārbaudēm Kārteram veikta sešas stundas ilga sirds operācija, kuras laikā bērns trīs reizes bijis uz dzīvības un nāves robežas. Kā izrādās, tad tikai slimnīcā mediķi beidzot precīzi konstatējuši, ka bērnam ir reta sirds slimība un nepieciešama tūlītēja rīcība. Šobrīd notiek atveseļošanās.

Tikmēr puisēna vecāki brīdinājuši citus vecākus norādot, ka katru reizi, kad ir aizdomas, ka mazulim kaut kas kaiš, ir jārīkojas. "Mēs nevainojam ārstus, vien vēlamies, lai citi vecāki saprot, ka reizēm ir jāuzticas pašiem sev," saka puisīša vecāki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas