Atpakaļ uz nra.lv

20 gadīga meitene tiek pazemota populārā Rīgas klubā

tautaruna.lv 17.jūlijs 2018, 9:40
 
F64
Kāda 20 gadus veca jauniete dalījusies negatīvā pieredzē - atpūšoties vienā no Rīgas naktsklubiem, viņai nācies saskarties ar briesmīgu attieksmi no apsardzes puses.
Pēc tam saņēmām rindu vārdus, ka mums jāiet prom, pēc kā apsargs paņēma draudzenes cigareti, nodzēsa pret manu somu un uzlēja dzērienu uz mana kažoka.

Jauniete portālā "sudzibas.lv" raksta, ka kopā ar draudzeni devusies atpūsties uz klubu "First Dacha", taču izklaide pārvērtusies teju vai murgā apsargu attieksmes dēļ.

"Viss sākās ar to, ka ar draudzeni izlēmām sestdienas vakarā aizbraukt uz "First Dacha", draudzene vēlējās uzsmēķēt. Es kā nesmēķētāja vienkārši sastādīju kompāniju un blakus viņai stāvēju. Pienāca apsargs, kas mums aizrādīja rupjā veidā, ka šeit nedrīkst smēķēt, draudzene pēc tā prasīja, vai ir kāda zīme tam, jo daudzi šeit ir pīpejuši. Pēc tam saņēmām rindu vārdus, ka mums jāiet prom, pēc kā apsargs paņēma draudzenes cigareti, nodzēsa pret manu somu un uzlēja dzērienu uz mana kažoka. Vēlos piebilst, ka es esmu 20 gadus veca meitene un biju uz kurpēm ar papēžiem. Kad tika sabojāta mana manta, es, protams, pēc tā prasīju apsargam, ar kādām tiesībām tiek aizskarta mana manta, pēc kā es tiku noignorēta un jau pats apsargs sāka izsaukt citus apsargus, kas ļoti “piedienīgi” uz manis kliedza un lamājās. Beigu beigās, kad es pieprasīju, lai izsauc kādu, kas ir atbildīgs par šo apsardzes “kvalitatīvo” darbu, man lika pamest klubu, kur es nepiekritu, jo vēlējos apspriest ar kādu savu sabojāto mantu. Līdz ar to atnāca trīs būdīgi vīrieši un mani ar spēku izveda cauri visam klubam," atklāj jauniete.

Viņa piebilst, ka tā bijusi pēdējā reize, kad viņa apmeklējusi šo klubu.

Tikmēr sūdzības komentētāji vairāk pievērsuši uzmanību nevis pašai sūdzībai, bet gan jaunietes apģērba izvēlei, proti, viņai mugurā esot bijis kažoks.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas