Atpakaļ uz nra.lv

Olainē pēc kaimiņa nāves ģimene no blakus dzīvokļa nespēj uzturēties mājās

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 28.jūnijs 2018, 7:05
 
F64
Kādā dzīvoklī Olainē nomira vientuļš pensionārs, par ko kaimiņi uzzināja, sajūtot nelāgu smaku, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Aina un Māris dzīvo nelaiķim kaimiņos. Pēc vīrieša nāves laulāto pāri krietni biežāk var redzēt pastaigājamies pa Olaines ielām, nevis savā dzīvoklī. Iemesls esot neizturamā smaka, kas nāk no aizgājēja dzīvokļa. Kaimiņiem pat neesot iespējams uzturēties savā guļamistabā, ko no kaimiņa dzīvokļa šķir viena siena, jo tajā ”ir salkanā līķiem raksturīgā smaka”.

Sieviete vērsusies pēc palīdzības Olaines pašvaldībā, lai vientuļnieka dzīvokli kāds savestu kārtībā un novērstu smakas izplatīšanos. Vietvara gan sievieti vairākas dienas ignorējusi, nesolot palīdzēt. ”Smaka ir ļoti jūtama. Esmu neizgulējies, domas ir tikai par to dzīvokli. Interesē tikai tikt vaļā no smakas,” piebilst Ainas vīrs Māris, kura darbaspējas krietni kritušās, jo vīrietis ir neizgulējies.

Jāpiebilst, ka pēc raidījuma iesaistīšanās Olaines novada dome atrada veidu, kā kādai nelaiķa radiniecei palīdzēt dzīvokli atbrīvot no smakojošajiem dzīvokļa elementiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas