Uz nra.lv
 

Rudens garderobes TOP 4

Mode un stils 14.oktobris 2019
 
No Maijas SILOVAS personīgā arhīva
Santa Raita
 
«Šis rudens mūs provocē uz struktūru, apjomu, zeķēm ar apdruku, masīviem apaviem un matu rotām, neaizmirstot par total beige stabilajām pozīcijām,» saka modes eksperte un raidījumu vadītāja Maija Silova, kura allaž izceļas ar nevainojamu gaumi. Savā Instagram kontā @silovamaija viņa dalās ar aktuālākajām šīs sezonas modes tendencēm.

1. ZIEDU RAKSTI

Saplūktos vasaras ziedus atstājam kā pateicību aizejošajai sezonai un rudeni sagaidām ar jaunu tendenču pielaikošanu. Protams, ziedu raksti ir nemainīgi vērtīgās klasikas arsenālā, un noteiktās kombinācijās tie neiziet no modes nevienā no gadalaikiem. Bet šajā gadalaikā der pievērst uzmanību nedaudz dekadentiskākai ziedu tēmas attīstīšanai savā garderobē, un labi, ja flora parādās uz tumšiem, piesātinātiem foniem, kas piešķir dramatisma noti, tādā veidā koptēlā pazeminot cukura līmeni.

2. ADĪTAS JAKAS

Adītas jakas var kļūt par šā rudens garderobes veiksmīgāko un sirsnīgāko elementu, turklāt to priekšrocības ir nenovērtējamas.

KARDIGĀNA KARDIOGRAMMA

1. Sniedz papildu siltumu un aktuālo daudzslāņainību.
2. Aizdare veido vertikālu līniju un padara siluetu vizuāli slaidāku.
3. Kardigānu var vilkt ar blūzēm un plānām bītlenēm.
4. Šoruden īpaši aktuāli ir gaišie un bēšie toņi, tādēļ neliedziet sev iespēju kombinēt gaišas bikses ar adījumiem līdzīgā tonalitātē. Monohroms veidols ir šīs sezonas elegantākā izvēle.
5. Manuprāt, kardigāni vislabāk izskatās ar biksēm vai īsiem svārkiem, tostarp ar ādas apğērbiem. Ja gribat tos saskaņot ar aktuālajiem midi svārkiem ar ielocēm, divreiz paskatieties spogulī, vai šīs proporcijas nepadara stāju lempīgu.
6. Kašmira kardigāns izskatīsies grezni ar zīda biksēm - šāds salikums rudenī var kalpot arī pēcpusdienas pasākumu apmeklēšanai.

* Neiesaka

- kombinēt identisku gaišu toņu bītleni un kardigānu, ja negribat vizuāli klāt piecus kilogramus; tas pats attiecas, ja kardigāna aizdare ir bez pogām, bet ar adītu jostu

- iegādāties plānus kardigānus, jo tie ir bezjēdzīgi

3. MĀKSLĪGĀ ĀDA

Sezonas aktuālākā novitāte ir mākslīgās ādas (vai džersija auduma ar spīdīgu pārklājumu) krekli, kurus var valkāt gan monohromā variantā ar tā paša materiāla biksēm vai arī ar džinsiem, kontrastainas krāsas auduma biksēm. Nebrīnieties, ja atkal redzat, ka bikses ir saliktas zābakos - šāda izaicinoša tendence radikāli maina koptēla stilistiku un noskaņu. Un tas ir ātrākais veids, kā paskatīties uz sevi spogulī citādāk un, iespējams, ieraudzīt sevi jaunā gaismā.

4. BALTI ZĀBAKI

Balti zābaki garderobē ir mūsu veidola «sarkanā lūpukrāsa» - tie sniedz tieši tikpat izteiksmīgu akcentu. Balti zābaki ar nelielu papēdi ir kā vitamīnu trieciendeva taisnai stājai un simtprocentīgai pārliecībai, ka diena pieder tev!

ĪSA PATIESĪBA PAR BALTIEM APAVIEM

1. Balta ir kontrastaina krāsa, tādēļ tā reti strīdas ar pārējām krāsām un toņiem koptēlā.

2. Balta nav tikai vasaras krāsa, tādēļ balti apavi būs vienlīdz aktuāli visos gadalaikos.

3. Rudenī balti apavi būs izcili ar brūniem, bordo, haki un oranžiem toņiem garderobē, radot precīzu un izteiksmīgu akcentu.

4. Balti lakādas apavi ir tikpat praktiski kā jebkuras citas krāsas modeļi. Ikdienā manas kustības ir diezgan straujas, tādēļ delikātas ādas balti apavi man ir tabu, ja vien tas nav vakara pasākums, bet lakādas analogi kļūst par vienu no populārākajām izvēlēm.

5. Ja vasaras laikā ir iestājusies atkarība no baltiem sportiska tipa apaviem, tad perfekta pāreja uz rudens sezonu ir balti puszābaki ar zemu papēdi.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija