Uz nra.lv
 

Ieteikumi, kā ar aksesuāru palīdzību atsvaidzināt savu tēlu

Mode un stils 10.janvāris 2019
 
Pixabay
Beāte Purmale
 
Ja gribi jebkurā pasākumā izskatīties eleganti un, lai tavs stils izskatītos pārdomāts, atceries, ka viss slēpjas detaļās. Pareizie aksesuāri tēlam var piedot odziņu. Taču, lai nenošautu greizi ar nepiemērotu aksesuāru pieskaņošanu tērpam, ņem vērā zemāk minētos ieteikumus.

Rotaslietas

Ja pie apģērba vēlies pieskaņot gan auskarus, gan kaklarotu, gan rokassprādzi un gredzenu, droši vari to darīt. Taču izvairies no pārmērīgi lielu auskaru un kaklarotas nēsāšanas vienlaicīgi. Izvēlies tikai vienu variantu, kuram vari pieskaņot vai nu rokassprādzi, vai gredzenu. Ja viena rotaslieta būs vislielākā un dominējošā, tad parējām jābūt neitrālākām, vienkāršākām.

Jostas

Jostas iespējams vilkt pāri krekliem, žaketēm, kleitām. Neaizmirsti, ka josta izcels vidukļa zonu, tas var būt gan pluss, gan mīnuss. Ja negribi, lai acu skatieni ir piekalti tavam vēderiņam, ar kuru pati īsti neesi apmierināta, labāk izvēlies jostu nelikt.

Šalles

Izvēlies tās, lai savā garderobei piedotu krāsu un tekstūru. Šallīti var likt ne tikai ap kaklu, bet gan piestiprināt pie rokassomiņas, pie plaukstas locītavas un pat apsiet ap galvu.

Kurpes

Tumšus apavus vislabāk pieskaņot pie apģērba, kas ir neitrālās krāsās.

Brilles

Brilles var kalpot kā viens no galvenajiem aksesuāriem. Arī cepures, īsas žaketītes un rakstainas, inčīgas zeķubikses, garās zeķes. Aksesuāru variācijas ir dažādas.

1. Galvenais - nepārspīlē

Atceries, ka aksesuāri jāizmanto prātīgi un ar mērenību!

2. Cenai nav nozīmes

Tavā īpašumā nav jābūt tikai dārgām rotaslietām, lai tu būtu eleganta. Nebaidies valkāt arī rotas, kas nav no īsta zelta, sudraba vai citiem dārgakmeņiem, jo nevienam nav jāzina, ka tās nemaksā lielu naudu. Tikai pārliecinies, ka rotaslietas iegādājies vislabākajā kvalitātē, jo lēta bižutērija ātri apsūbē.

3. Tikai viens vai divi aksesuāri

Nevelc visus aksesuārus vienlaicīgi, jo tas neizskatīsies diez ko gaumīgi. Tu vari droši eksperimentēt, piemēram, izvelkot no skapja mazo, melno vakarkleitu un pamēģināt, kuri aksesuāri pie tās piedien. Vai pie tās labāk izskatās josta, vai satriecoša kaklarota? Vai pie tās varētu pievilkt rakstainas zeķubikses, varbūt sarkanas smailpapēžu kurpes? Tu būsi pārsteigta par to, ka, izmantojot dažādus aksesuārus, varēsi izveidot neskaitāmus tēlus.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija