Atpakaļ uz nra.lv

Lielbritānijā atrod pie baznīcas altāra piesietu suni ar sirdi plosošu zīmīti

Rita Lazda 4.janvāris 2020, 21:30
 
SWNS/SCANPIX/LETA
Kādas baznīcas darbinieki Lielbritānijā Blekpūlas pilsētā, atraduši pie altāra piesietu Strafordšīras bulterjera jaukteni. Līdzās sunim atrasta arī sirdi plosoša saimnieka zīmīte, kurā viņš nožēlo savu lēmumu pamest suni, tomēr neredz citu iespēju.
Suni vārdā Krekers 18.decembra rītā atrada Blekpūlas Svētās Sirds baznīcas darbinieki, ierodoties baznīcā, kura ir atvērta visu diennakti. Blakus sunim viņi atrada zīmīti no saimnieka.

Tajā rakstīts: „Manā dzīvē noticis ļoti nelāgs pagrieziens un es nespēju viņu iedomāties līdzās man ārā, esot nosalušam un izsalkušam.” Saimnieks norādījis, ka pieņemt šādu lēmumu nav bijis viegli. „Mans suns man nozīmē visu un es nezinu ko citu vēl iesākt,” raksta Krekera saimnieks. Viņš suni raksturojis kā mierīgu un draudzīgu. Sunim esot jutīgas priekšķepas un saimnieks tās aptuveni mēnesi aprūpējis, tomēr izdziedēt suni nav izdevies. „Mana sirds ir salauzta, un es patiesi pēc viņa ilgošos vairāk, nekā varu izteikt vārdos. Es ceru, ka viņš atradīs jaunas mājas, kuras viņš ir pelnījis. Es tevi mīlu un man ir tik ļoti, ļoti žēl,” ar skumjām raksta saimnieks. Dzīvnieku tiesību aizstāvju organizācijas „RSPCA” inspektors Vils Lempings sacīja, ka zīmītes teksts skaidri parāda lielo saimnieka mīlestību pret suni.

„Diemžēl dažreiz dzīve cilvēkiem var radīt diezgan smagus pārbaudījumus, un apstākļi var krasi mainīties, bet ir sirds sāp domājot, ka kādam trūkst Krekera, un rodas jautājums, kā viņam klājas,” sacīja inspektors. Inspektors sacīja - ja neviens pēc suņa neieradīsies, viņš tiks nosūtīts uz organizācijas centru, kur gaidīs jaunus īpašniekus. Lai šādā situācijā nenonāktu arī citi dzīvnieki, viņš mudināja visus mājdzīvnieku īpašniekus, kuriem ir finansiālas grūtības, sazināties ar veterinārārstu, vietējo patversmi vai labdarības organizāciju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas