Atpakaļ uz nra.lv

Cilvēkus lidmašīnā pārsteidz ļoti neparasts pasažieris

Baiba Puriņa 1.decembris 2019, 13:02
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Passanger Shaming
Zināms, ka cilvēkiem ar īpašām vajadzībām mēdz būt suņi - pavadoņi, taču izrādās, ka par pavadoņiem var kļūt arī citi dzīvnieki, kuri tiek ņemti līdzi arī dodoties ceļojumos.

Sociālās vietnes Instagram kontā "Passenger Shaming", kurā tiek publicēti dažādi pasažieru pārkāpumi un kuriozi lidmašīnās, lielu ažiotāžu izsaucis attēls, kurā redzams, ka lidmašīnas salonā ievests ponijs.

Kā norādīts komentārā pie attēla, šis ponijs esot sertificēts pavadonis akliem cilvēkiem. Īpaši piezīmēts, ka tas nav "dzīvnieks emocionālam atbalstam" un tā ir liela atšķirība.
View this post on Instagram

A post shared by Passenger Shaming (@passengershaming) on

Komentāros cilvēki neslēpj izbrīnu par redzamo skatu, taču daudzi norāda, vai ar šādu pavadoni tomēr nevajadzētu izvēlēties citu transporta veidu ceļošanai. Kāda sieviete komentārā atzīmē, ka arī pats ponijs neizskatās laimīgs par atrašanos lidmašīnā.

Nav noslēpums, ka daudzus dzīvniekus izmanto atveseļošanās terapijās, piemēram, zirgus, suņus, delfīnus utt. Tiek uzskatīts, ka šiem dzīvniekiem ir spēcīgs biolauks. Atšķirībā no terapijā izmantotajiem dzīvniekiem, dzīvnieki - pavadoņi palīdz cilvēkiem ar īpašām vajadzībām risināt sadzīves problēmas. Šādu dzīvnieku sagatavošana prasa laiku un īpašas apmācības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:21

Jaunākās diskusijas