Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Krievu blogeris savam kaķim tetovē cietumnieku tetovējumus

tautaruna.lv 24.septembris 2019, 23:18
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Krievijā no īpašnieka pa atvērtas mašīnas logu aizbēdzis kaķis, kuru tā saimnieks bija noklājis ar tetovējumiem, kas raksturīgi cietumniekiem, vēsta laikraksts "Daily Star".

Sfinksas šķirnes kaķi vārdā Dēmons tā saimnieks aplaimojis ar vairākiem tetovējumiem, kas populāri Krievijas cietumos.

Dēmons pieder blogerim Karam Faigtam (Kara Fight), jeb īstajā vārā Rustam Šafievam, kuram ir 35 gadi. Viņš iepriekš ir kritizēts par "nežēlību" pret kaķi tetovējumu dēļ. Dzīvnieku aizstāve Jelizavete Skorņina veltījusi blogerim skarbus vārdus: "Cilvēks var izvēlēties izciest sāpes, lai vēlāk nēsātu šo "skaistumu"... Taču dzīvniekiem nav šādas izvēles iespējas. Tā ir to īpašnieku griba. Nav iespējams uzminēt kaķa sāpju slieksni. Pat pie vispārējas anestēzijas dzīvnieks var ciest no blakusefektiem." Viņa uzsver, ka šādā rīcībā nesaredz neko pozitīvu.

Arī kaķu patversmes vadītāja Darja Poļanskaja atzīmē, ka šādi tetovēt kaķi ir neētiski, jo dzīvnieks nespēj dot savu piekrišanu. Viņa apgalvo, ka kaķim šajā procedurā izciestās sāpes pielīdzināmas apdegumu sāpēm.

Kaķa saimnieks tagad izmisīgi meklē savu sešus gadus veco draugu. Bezspalvainais kaķis izlēcis pa automašīnas logu ceļā uz ciematu netālu no Jekaterinburgas. Jāteic, ka sfinksas šķirnes kaķiem nepieciešama konstanta ādas kopšana, jo viņi var apdegt saulē, turklāt kaķis pazudis meža rajonā, kur ir brūnie lāči, vilki, caunas un lūši.

View this post on Instagram

A post shared by KaraFight_Be$ (@karafight_bes) on

View this post on Instagram

A post shared by KaraFight_Be$ (@karafight_bes) on

View this post on Instagram

A post shared by KaraFight_Be$ (@karafight_bes) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas