Atpakaļ uz nra.lv

Jaunais Rīgas teātris izrādei meklē visai neparastu "aktieri"

tautaruna.lv 24.aprīlis 2019, 21:22
 
Jaunais Rīgas teātris/Facebook
Jaunais Rīgas teātris (JRT) ar sociālo tīklu palīdzību meklē aktieri, kuram neprasa iepriekšēju pieredzi teātra mākslā. Izrādei nepieciešams ēzelītis!

"MEKLĒJAM AKTIERI! 9 gadus izrādē ZIEDONIS UN VISUMS uz skatuves līdzās JRT aktieriem bija ēzelīte. Paldies Ļiļī par izturību un darbu 146 izrādēs! Lai ZIEDONIS UN VISUMS būtu JRT repertuārā arī turpmāk, esam jauna dzīvnieka meklējumos. Nepieciešams ēzelis, kuru vismaz reizi mēnesī saimnieks pats var atvest uz izrādi. Aktiera pieredze nav obligāta," norāda teātris.

Kā norāda teātris, šīs izrādes galvenais varonis ir Ziedonis. "Ne gluži Imants Ziedonis, bet Ziedonis kā „vidējais latvietis”, latviešu inteliģences spilgtākais pārstāvis, „galvenais latvietis”, „naivais latvietis”, "filozofs latvietis”, „piedzīvojumu meklētājs latvietis”, „gudrais latvietis” un arī „muļķis latvietis” vienlaicīgi," rakstīts JRT mājaslapā.

Galvenajā lomā aktieris Kaspars Znotiņš. Piedalās arī Andis Strods, Ivars Krasts, Varis Piņķis, Vilis Daudziņš, Edgars Samītis, Inga Tropa, Elita Kļaviņa, Jana Čivžele, Liena Šmukste.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:55

Jaunākās diskusijas