Atpakaļ uz nra.lv

Nelietīgs saimnieks pamet savu suni, piesienot pie dzelzceļa sliedēm

tautaruna.lv 14.decembris 2018, 21:57
 
Facebook/ekrānšāviņš
Marija sociālajā tīklā Facebook dalījusies ar šausminošu ziņu, atklājot, ka saimnieks nodevis savu sunīti, pametot piesietu pie dzelzceļa sliedēm.
"Kas būs tālāk?! Lūdzu, atbalstiet - 90006089! Nu jau otro mēnesi meklējam patiesību, kādēļ šis skaistais suns tika nelietīgi pamests?! Neviens neko nezina, neviens neko nav redzējis, neviens suni neatpazīst!!! Pasaulē nekas tāpat vien nenotiek!!! Vienā mirklī esam tikuši pie kucēna, par kura likteni rūpes tagad uzliktas mums! Mēs esam tie, kuriem katru dienu viņam jālūkojas acīs, ka kad pēc pastaigas suns jāliek atpakaļ voljērā," raksta Marija.

Sieviete saka, ka viņai arī jāatbild uz to mazo mīļo suņa actiņu, kas viņā raugās, mēmo jautājumu - kādēļ viņam, kucēnam, pats labākais dzīves laiks jāpavada ieslēgtam, bez ģimenes un pietiekamas mīlestības.

Marija atzīst, ka cilvēkam jebkurā vecumā un visas dzīves laikā ir jādomā gan par savu rīcīgu, gan tās sekām un atbildību. Ja bērnībā mums uzskatāms piemērs ir ģimene, radi un draugi, tad pieaugot, savu izvēli būt atbildīgam vai nē, mēs veidojam paši.

"Neviens un nekādi apstākļi nevar cilvēku piespiest būt sliktam, ļaunam vai darīt pāri dzīvniekam! Šī izvēle ir cilvēka prātā un sirdī!!! Naivi ceram uz to, ka gļēvie Kombo nodevēji vismaz nožēlos savu rīcību un nekad sev atvēlētajā šīs zemes mūžā neatkārtos šādu ļaunu darbu: nepametīs dzīvu radību likteņa varā, piesienot viņu starp dzelzceļa diviem sliežu ceļiem, tādējādi nolemjot to drošai bojāejai!!! Meklējam sunītim krietnus saimniekus! Cilvēkus, kuri zina un saprot, kas ir atbildība un rūpes! Cilvēkus, kuri NEKAD NEPAMETĪS UN NENODOS, LAI KĀDI DZĪVES APSTĀKĻI NERASTOS!! Dievs radījis cilvēku, lai tas parūpētos par dzīvnieku, ne tam pāri darītu!!!" pauž Marija.

Sieviete lūdz atbalstu, zvanot uz telefona numuru - 90006089, ziedojot 1,42 eiro par zvanu. Arī izmantojot zemāk redzamos rekvizītus, sunītim var ziedot naudu.

Tukuma dzīvnieku patversme ziedojumu konts:
DzAB „Dzimuši, lai dzīvotu”, reģ nr. 40008202251
LV43UNLA0050020613547;
(Biedrībai piešķirts sabiedriskā labuma statuss).

Paypal kontam piesaistīts e-pasts: simonasisi@inbox.lv.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas