Atpakaļ uz nra.lv

Rīdziniece piedzīvo pēkšņu zaudējumu – garām braucošs motociklists notriec viņas suni

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 17.septembris 2018, 10:00
 
pixabay.com
Līdzjūtīgi cilvēki sociālajā tīklā Facebook cenšas palīdzēt Daigai, kura svētdienas vakarā piedzīvoja lielu nelaimi - garāmbraucošs motociklists notrieca viņas suni, kurš pavadā pastaigājās kopā ar saimnieci.

"Šovakar [svētdien - red.] Sarkandaugavā, ceļa uz Viestura prospektu, blakus bērnudārzam (Viestura prospekts 57) plkst. 18.05 dzīvojamajā zonā nobrauca manu suni - Latvijas dzinēju. Lūdzu palīdziet atrast motociklistu, kurš kopā ar savu draugu aizbēga no notikuma vietas," raksta Daiga.

Ekrānšāviņš/Facebook

Suns esot bijis aptuveni metru garā pavadā. Aiz Daigas pastaigājās jauna ģimene ar bērnu ratiem, triecienu uztvēra suns

"Kā redzēju pati un liecinieki, ātrums abiem bija liels, neatbilstošs dzīvojamai zonai. Motociklisti no notikuma vietas aizbrauca, ir liecinieki un informācija nodota celu policijai. Liels lūgums atsaukties jebkuram, kurš ir ko redzējis vai zina motocikla īpašnieku. Atlīdzība garantēta!" sola sieviete.

Daigai līdzjūtību izteikuši vairāki cilvēki, kuri arī viņu nepazīst. Tāpat cilvēki ziņo, ka palīdzības lūgums ir pārpublicēts vairākās Facebook grupās.

Apdzīvotās vietās visu transportlīdzekļu braukšanas ātrums nedrīkst pārsniegt 50 km/h, bet dzīvojamās zonās, daudzdzīvokļu namu pagalmos, degvielas uzpildes staciju un stāvvietu teritorijās - 20 km/h.

Ja vari palīdzēt Daigai, sazinies!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:49

Jaunākās diskusijas