Uz nra.lv
 

Izmēģini! Ievārījums - pārsteigums burciņā

LV Blogeri 1.jūlijs 2019
 
Publicitātes foto
Ilze Šteinfelde
 
Pagatavo un nogaršo!

Sastāvdaļas:

  • Burkāni: 13.3 gab
  • Persiki: 300 g
  • Apelsīni: 0.6 gab
  • Cukurs: 800 g
  • Kanēlis, malts: 5 g
  • Ingvers: 5 g
  • Smaržīgie pipari: 5 g
  • Ūdens: 200 g

Pagatavošana:

  1. Burkānus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.
  2. Katlā ielej nedaudz ūdens un liek burkānus vārīties.
  3. Kad tie kļuvuši mīksti, pievieno persikus un vēl nedaudz pavāra.
  4. Tad katlu noņem no uguns un nedaudz atdzesē.
  5. Burkānu persiku masu sablenderē.
  6. Norīvē apelsīnam mizu un izspiež sulu.
  7. Pievieno sulu, norīvēto mizu un cukuru blenderējumam un liek atkal vārīties.
  8. Pirms celt katlu no uguns, pievieno ingveru, kanēli un smaržīgos piparus un vēl pāris minūtes pavāra.

AVOTS: cookbook.ilaipa.lv

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija