Uz nra.lv
 

Kādas modes tendences aktuālas šovasar?

LV Blogeri 3.jūnijs 2019
 
Pixabay
Iesaka stiliste un blogere Maija Armaņeva

Kas aktuāls šajā sezonā?

Šovasar aktuālas ir gan jaunas vēsmas, gan 80. un 90. gadu iedvesmotas tendences, gan arī klasiskas vērtības - piemēram, bēša krāsa, bikšu kostīmi un tiem piemēroti aksesuāri. Turklāt iedvesmu var gūt ne tikai no pasaules vadošo modes namu kolekcijām, bet arī demokrātisko zīmolu piedāvājuma. Galvenais priekšnoteikums - izvēlēties apģērbu, kurā izskatāties labi un jūtaties pašpārliecināti, jo modē ir tas, kas mums piestāv!

Tendences vasaras apģērbu izvēlē ikdienai

Savā ikdienas garderobē vērts iekļaut bikškostīmus - tie izskatīsies lieliski un vienlaikus arī eleganti. Spilgtāka iespaida radīšanai izvēlieties bikškostīmu spilgtos toņos, piemēram, violetā vai dzeltenā, un kombinējiet to ar augstpapēžu kurpēm, vai masīvām botēm un kedām. Īstens šīs vasaras must-have ir zīda vai atlasa kleitas uz lencītēm, topiņi, svārki un bikses, kas atgādina apakšveļas stilu.

2019. gada vasarā noteikti jāizmēģina arī baikeršorti. Šie piegulošie šorti daudziem šķiet piemēroti tikai riteņbraukšanai vai citām sportiskām aktivitātēm, tomēr jau otro sezonu tie ienākuši arī ikdienas garderobē un tiek kombinēti ar žaketēm, krekliem un blūzēm. Baikeršorti atrodami teju katrā apģērbu veikalā pat tik spilgtās krāsās kā neona. Cieši piegulošie šorti būs piemēroti dāmām, kas nebaidās izcelties un uzdrošināties.

Aksesuāru un apavu izvēle

Jau vairākas sezonas aktualitāti nezaudē jostas somiņas, tās ir modē arī šovasar un ir droša izvēle sava parocīguma dēļ. Tāpat šosezon aktuāli ir nēsāt divas somas, vienā liekot personīgās lietas, bet otrā - datoru, darba dokumentus u.c. Vērts izmēģināt arī somu lenšu sakrustošanu vienu pāri otrai. Pavisam svaiga vasaras modes tendence ir pufīgas samta matu stīpiņas, ko vairums sieviešu atceras no deviņdesmitajiem un kuras šajā sezonā atkal ir aktuālas.

Un kas gan ir vasara bez saulesbrillēm? Šajā sezonā der atcerēties - jo īpatnējāka saulesbriļļu forma, jo labāk. Gan lielas un stūrainas, gan mazas un šauras, melnas un daudzkrāsainas - šovasar aktuāls ir viss. Toties, domājot par apavu izvēli, vērts izmēģināt sandales ar ļoti tievām vai tieši pretēji - platākām siksniņām. Lai ikdienā un īpašajos notikumos izskatītos lieliski, jāatceras - jo košāki un neparastāki ir apavi, jo neitrālākam jābūt apģērbam.

Šīs sezonas TOP krāsas

Koraļļu krāsa ir īstena šīs vasaras favorīte. Tāpat kā haki, arī koraļļu krāsa piestāv teju visām sievietēm, neatkarīgi no ādas toņa un matu krāsas. Svarīgi atrast savu koraļļu toni - tie pieejami siltākās un vēsākās variācijās. Arī dzeltenā ir viena no šīs sezonas aktuālākajām krāsām, tomēr arī šajā gadījumā vērts izraudzīties sev piemērotāko toni. No iepriekšējām sezonām šajā vasarā aktuāli būs arī neona krāsas elementi un apģērbi, kā arī aksesuāri un apavi ar leoparda rakstu.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija