Uz nra.lv
 

Blogeri iesaka - 2018. gada labākā dekoratīvā kosmētika

LV Blogeri 23.decembris 2018
 
Pixabay
ZK Zane, Krista
 
Mēs - Zane un Krista, blogu Mana pasaku pasaule un Narrative of Beauty autores - aizvadītā gada garumā esam izmēģinājušas daudz un dažādus kopjošās un dekoratīvās kosmētikas produktus. Tie bijuši ļoti atšķirīgi - gan pavisam neitrāli, gan tādi, ar kuriem īsti nebija “pa ceļam”, gan tādi, kas patiesi pārsteiguši, iepatikušies un ir uz palikšanu mūsu vannas istabu plauktiņos. Arī mūsu sekotājas bieži uzdod jautājumus - ko mēs iesakām? Kas ir tāds, ko TIEŠĀM vērts izmēģināt? Un tādēļ arī tapa šis TOPS - tajā dalāmies TIKAI ar pašu LABĀKO!

Sievietēm patīk izcelt savu skaistumu, izmantojot dekoratīvo kosmētiku, arī mēs neesam izņēmums! Taču - šoreiz ne par specifiskiem un īpašiem dekoratīvās kosmētikas produktiem, ko izmanto, galvenokārt, grima mākslinieki, bet vairāk - par ikdienai piemērotiem, vienkārši lietojamiem produktiem, ko iesakām izmēģināt visām! Esam atlasījušas labākos skaistam ādas pamatam un tonim, kā arī acīm un lūpām! Plus - pāris īpašākus produktus, kas pārsteiguši un izrādījušies ikdienā ļoti noderīgi! Kuri uzrunā Tevi?

Dekoratīvās kosmētikas pamats

Zane Ragaine (Mana Pasaku Pasaule)

BioNike Defence Color Nude Serum R3 tonējošs fluīds (30ml, 35,12)
Šajā var iemīlēties! Burvīgs tonālais krēms-fluīds, kas pārsteidza mūs abas. Tas mīkstina, izgaismo, izlīdzina ādu, sniedz īpaši vieglu un komfortablu sajūtu. Ar pretnovecošanās efektu. Papildus - nostiprina, atjauno ādu. Piemērots visiem ādas tipiem, arī jutīgai ādai. Pārsteidza, ka neskatoties uz savu īpaši vieglo fluīd-veida tekstūru, šis tonālais krēms spēj izlīdzināt gan ādas tekstūru (poras, smalkās krunciņas), gan toni (apsārtums, pigmentācijas plankumiņi). Āda elpo un netiek kairināta. Pluss arī par sevišķi eleganto iepakojumu!
Rimmel London Lasting Finish Breathable tonālais krēms (30ml, 11.69€)
Elpojošs un viegls tonālais krēms ar neparastu otņas-tipa aplikatoru. Viegla, pat šķidra konsistence, kas lieliski klājas uz ādas, viegli izlīdzinās un saplūst ar to, radot vienmērīgu efektu. Rezultāts - vidēji sedzošs, ļoti viegls un dabīgs! Pluss par to, ka āda elpo, poras netiek nosprostotas, nav kairinājuma pazīmju. Jauks produkts ikdienas lietošanai!
Rimmel London Lasting Finish Breathable konsīleris (6ml, 7.99€)
Šķidras konsistences konsīlers ar ērtu aplikatoru. Tam ir daudzpusīgs pielietojums - gan mazu defektu maskēšanai, piemēram, pumpiņas u.tml., gan arī acu zonas savešanai kārtībā - nomaskēs lokus zem acīm un liks ādai izskatīties maksimāli vienmērīgai. Veido labu klājumu uz ādas, vienmērīgi izlīdzinās. Vidēji sedzošs, elpojošs. Rezultāts - pārliecinošs, tajā pašā laikā dabisks, neuzkrītošs.
Essence Camouflage+ matējošs konsīleris (3.09€)
Matējošs, ūdensnoturīgs konsīleris ar sevišķi augstu sedzamības pakāpi. Dažādu ādas defektiņu pilnīgai nomaskēšanai. Ideāls, piemēram, tumšo loku zem acīm “izdzēšanai”, tāpat - pat tetovējums var tikt uz laiku noslēpts! Ērts lietošanā un pārliecinošs sniegtā rezultāta ziņā. Lielisks konsīleris īpašiem gadījumiem un vajadzībām.
Dr. Hauschka Kompaktais pūderis (8g, 23.50€)
Kompaktais pūderis piešķir ādai dabīgu matētu izskatu un izlīdzina sejas ādas toni. Sastāvā minerālpigmenti un ārtsniecības augi - burvju lazdas ekstrakts un zīds. Ar apburošu, saldenu aromātu! Ļoti smalkas un uz ādas patīkamas tekstūras, klājas vienmērīgi, labi saplūst ar ādu, kļūst teju neredzams. Izlīdzina gan ādas tekstūru, gan toni. Uz tonālā krēma - ideāli nostiprina, piešķir pabeigtības sajūtu grimam. Labi matē, rezultāts ir diezgan noturīgs. Pluss par to, ka nesausina ādu, nesakrājas porās. Āda elpo, izskatās un jūtas brīnišķīgi!
BioNike Defence Color Sun Touch kompaktais iedeguma pūderis (10g, 18,40€)
Īpaši smalkas, samtainas tekstūras gaismu atstarojošs pūderis. Produkts, kas mūs savaldzināja! Tas ir ļoti, ļoti smalks, klājas lieliski. Veido pavisam maigu, skaisti vasarīgu iedegumu, ja klāj uz visas sejas. Nav oranžas vai brūns, drīzāk - viegli, viegli zeltains, mirdzošs (bet - ne spīdīgs). Tas jauki izlīdzina ādas toni, padara to izteikti veselīgu un atpūtušos. Rezultāts ir gaumīgs un elegants. To var izmantot arī kā sejas konturētāju vai - vaigu kaulu izcelšanai. Ideāls gan ikdienai, gan īpašākiem pasākumiem.
Catrice Blush Box Vaigu sārtums (3.59€)
Ūdensnoturīgs vaigu sārtums 6 dažādos toņos. Maigs, patīkams klājums, zīdaini matēts rezultāts. Mums iepatikās tieši ar to, ka toņi ir gana sulīgi un koncentrēti, taču tajā pašā laikā - sniedz skaistu, dabisku rezultātu, kas ir īpaši noturīgs!

Dekoratīvā kosmētika acīm

Zane Ragaine (Mana Pasaku Pasaule)

L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara Primer bāze skropstu tušai (11.95€)
Mūsu abu šī gada absolūtais atklājums - burvīga bāze skropstu tušai, kas sniedz pārsteidzošu rezultātu! Izteikti pagarina un piešķir apjomu, rezultāts - garas, kuplas un atliektas skropstas gluži kā lellei! Bāze ir baltā tonī, kas tās uzklāšanu padara ērtu un pārskatāmu. Sastāvā esošās kopjošās vielas - jojoba eļļa un vitamīni - stiprina skropstas un padara tās maigākas, elastīgākas. Produkts piemērots arī jutīgām acīm, kontaktlēcu lietotājām.
GOSH 9Shades acu ēnas, To Party in London (12g, 17.89€)
Lieliska 9 mirdzoši metālisku toņu acu ēnu palete ar plašu toņu spektru - sākot no pavisam maigiem līdz košiem un spilgtiem, kas harmoniski pielāgojas viens otram un ļauj iekļauties aktuālajās modes tendencēs. Toņi ir īpaši pigmentēti, piesātināti un krēmīgi. Klājums viegls un maigs - toņus ērti pludināt veidojot nemanāmas pārejas un elegantu grimu.
Dr. Hauschka Nude acu zīmulis (1,4g, 14.75€)
Īpašs acu zīmulis gaišā miesaskrāsas tonī, lai padarītu acis vizuāli lielākas, mirdzošākas. Klājams uz acu iekšējās gļotādas. Sastāvā minerālpigmenti un ārstniecības augi - pērkonamoliņa ekstrakts. Sasniedzamais rezultāts ir ļoti skaists - zīmulis palīdz “atvērt” acis, padarīt tās plašākas, iespaidīgākas. Tam ir mīksta, patīkama tekstūra, kas neskrāpē un nekairina iekšējo acu gļotādu. Tonis nav balts, bet gan gaišs - zīmulis rada dabisku izskatu. Arī noturība ir ļoti laba! Lietojams ikdienā - burvīgi izskatās pat tikai ar skropstu tušu!
Dr. Hauschka skropstu tuša apjomam (8ml, 24.50€)
Apjomu piešķiroša un kopjoša skropstu tuša izteiksmīgam rezultātam. Sastāvā minerālpigmenti un ārstniecības augi - aivas sēklu ekstrakts, zīds, kandelila vasks aptver katru skropstu atsevišķi. Ar klasisku birstīti, kas nodrošina lielisku tušas klājumu, nesaķepinot skropstas, bet vienlaikus - tiešām piešķirot jauku apjomu. Rezultāts ir dabisks, taču ļoti skaists - acis izskatās lielākas, izteiksmīgākas, tādas, kurās gribas ieskatīties…
Douglas Make Up Panoram`Eyes Mascara/Kuplinoša, pagarinoša skropstu tuša (19.90€)
Revolucionāra skropstu tuša, kuras birstīte var sasvērties līdz 90 °, lai sasniegtu visas, pat visīsākās skropstas. Kustīgā otiņa ļaus iegūtu leņķi, kas būs visērtākais skropstu krāsošanai. Piešķir gan apjomu, gan garumu. Ar gumijas sariņu birstīti. Interesants un inovatīvs produkts, kas ļauj sasniegt izteiksmīgu rezultātu - skropstas kļūst garas, kuplas, pamanāmas. Iemanoties izmantot birstītes sniegtās iespējas, var sasniegt patiesu mākslīgo skropstu efektu!
Douglas Make Up Eyebrow Pomade/Uzacu pomāde (7.99€)
Maigas, slīdošas tekstūras ūdensnoturīga uzacu pomāde. Ļoti foršs produkts - sniedz jauku rezultātu, kas ir noturīgs. Klājama ar otiņu, nepieciešams minimāls pomādes daudzums. Tā maigi piesātina uzacis ar krāsu, vienlaikus - nepadara mākslīgas, nerada uzzīmētu uzacu efektu. Ļauj arī modelēt uzacis, to formu atkarībā no vēlmēm un vajadzībām! Pieejama 4 dažādos toņos.
Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija