Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Veselība

Bijušais veselības ministrs Ivars Eglītis būs Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēdētājs

© google.lv

Sākot ar 2010.gada 1.janvāri, Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēdētājs trīs gadus būs bijušais veselības ministrs Ivars Eglītis (Tautas partija), kurš līdz 2007.gadam jau vadīja Kuldīgas slimnīcu, aģentūru LETA informēja Kuldīgas pašvaldībā.

Tā nolēmuši Kuldīgas novada domes deputāti, veicot izmaiņas SIA "Kuldīgas slimnīca" valdes sastāvā.

Lai nodrošinātu Kuldīgas slimnīcas optimālu darbību un operatīvu lēmuma pieņemšanu, Kuldīgas novada dome nolēma atsaukt līdzšinējo slimnīcas valdi un ar šī gada 31.decembri atbrīvot no valdes locekļu amatiem Laimu Briču, Aldu Lapenu un Ināru Rozentali.

Dome nolēma izdarīt grozījumus SIA "Kuldīgas slimnīca" statūtos, nosakot, ka sabiedrības izpildinstitūcija turpmāk būs valde, kas sastāv no viena valdes locekļa.

"Izvērtējot iespēju atgriezties politiskos amatos Rīgā vai palikt Kuldīgā un turpināt strādāt slimnīcā, priekšroku devu Kuldīgai. Darbs Rīgā bija kā labi kvalifikācijas celšanas kursi, kas labāk palīdzēs saskatīt slimnīcas attīstības iespējas šajos finansiāli sarežģītajos budžeta apstākļos. Mana sirds vienmēr ir piederējusi Kuldīgai, un šeit ir mana ģimene un mājas," pastāstīja Eglītis.

Eglītis par veselības ministru kļuva 2007.gada decembrī, bet demisionēja 2009.gada 17.jūnijā.