Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Vakcinācijas pret Covid-19 punkts būs pieejams arī "IKEA" veikalā

© f64.lv, Vladislavs Proškins

Sākot ar šodienu, 26. jūniju, vakcīnu pret Covid-19 būs iespējams saņemt arī "IKEA" veikalā, informē "IKEA" pārstāvji.

Vakcinācijas punkts savu darbību sāks pirmdien un ikviens "IKEA" veikala apmeklētājs varēs saņemt vakcīnu ērtā un drošā veidā.

Vakcinācijas vieta "IKEA" veikalā būs atvērta no 10:00 - 20:00. Vakcinācijas punkts atradīsies veikalā netālu no ieejas un būs ērti pieejams ikvienam, kurš vēlēsies vakcinēties.

Norādes par vakcinācijas zonu būs izvietotas gan veikala ārpusē, gan iekštelpās.

"Pircēju un darbinieku drošība ir augstākā "IKEA" prioritāte. Mēs katru dienu sekojam līdzi visām drošības prasībām, lai veikalā būtu droša vide. Piemēram, mēs monitorējam apmeklētāju plūsmu, regulāri dezinficējam biežāk lietotās virsmas, pie kasēm uzstādītas starpsienas drošībai un marķieri drošas distances ievērošanai. Mēs esam pārliecināti, ka vakcinācija ir efektīvākais veids, kā varam pasargāt sevi no Covid-19, tāpēc esam spēruši nākamo soli un piedāvājuši "IKEA" kļūt par vietu, kur cilvēki var ērti saņemt vakcīnu", saka IKEA vadītājs Latvijā Pēteris Grīnbergs.

Vakcinēties būs iespējams gan reģistrējoties, gan bez iepriekšējas pieteikšanās - tādā gadījumā apmeklētājiem būs jāievēro dzīvās rindas principi. Visiem, kas vēlas vakcinēties, būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte).

Veikala darbību vakcinācijas punkta izveide neietekmēs un visi pakalpojumi būs pieejami kā ierasts. Plānots, ka vakcinācijas punkts IKEA darbosies līdz šī gada beigām.