TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.
©F64

Mēs zinām, ko jūs un Viņķele darījāt šajā pēcsvētku nedēļā

Kad latvju bāleliņi pēc četrām svētku brīvdienām ilgu un grūtu pārdomu rezultātā noskaidroja savu atrašanās vietu, likvidēja pēdējos rasola un boržomu krājumus, noplēsa trīs kalendāra lapiņas 2021. gada kalendārā un uzzināja, ka Latvija atšķirībā no Lielbritānijas un Zanzibāras joprojām atrodas Eiropas Savienības sastāvā, viņi ķērās pie pārējo jaunumu izpētes.

Izrādījās, ka līdzās minimālās mēnešalgas paaugstināšanai, pensionēšanās vecuma robežas pacelšanai, Pūres un Jaunsātu sauso ateju pievienošanai Tukuma komunālajiem uzņēmumiem un citām tikpat būtiskām lietām no 1. janvāra sabiedriskie mediji izgājuši jeb, ja precīzāk, izgājināti no reklāmas tirgus. Iesākumā latvju bāleliņi gavilēja, ka nu vairs LTV ēterā nebūs apnicīgo un kaitinošo reklāmu, taču vēlāk izrādījās, ka lieta ir daudz nopietnāka. “Pa kuru laiku tagad aiziet uzpīpēt vai uz tualeti? Kad uzvārīt kafiju vai satosterēt desmaizes? Kad ielikt bērnu vannā, izvest ārā suni vai iztīrīt runcim kasti? Desmitiem darbu paliek neizdarīti, desmitiem filmu neredzētas!” pukojās LTV skatītāji. Visu rakstu var izlasīt šeit:

Mēs zinām, ko jūs un Viņķele darījāt šajā pēcsvētku nedēļā

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā