Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 12. līdz 18. decembrim

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Naumova un Gupalo, Iltnere un Brašmane, «Sikspārnis» un «Riekstkodis»
©Publicitātes foto

Ziemassvētku koncerts kopā ar Mariju Naumovu

Sagaidot Ziemassvētkus, Latvijas Universitātē (LU) tradicionāli notiek svētku koncerts, un arī šis gads nebūs izņēmums - visa LU saime, draugi un pārējie interesenti ir aicināti ceturtdien, 17. decembrī, pulksten 17 tiešraidē vērot Ziemassvētku koncertu «Gavilējiet, zvaigznes!» - kopā ar dziedātāju Mariju Naumovu.

«Šonakt klusi, klusi Debess atver vārtus

Un pa Lielo Piena Ceļu atnāk

Kāda spoža zvaigzne, spožākā no visām,

Lai pār Zemi atkal būtu Gaisma!»

Šie ir vārdi no Ziemassvētku koncerta tituldziesmas «Gavilējiet zvaigznes», kuru radīja Niks Matvejevs. Šī dziesma tik brīnumaini iezīmē šo, mums visiem tik neaizmirstamo 2020. gadu, kas paliks atmiņās kā pārmaiņu laiks. Šis gads lika mums aizdomāties un vairāk kā citkārt raudzīties zvaigznēs, lūgt un lūgties, meklēt, cerēt un mīlēt,» tā par savu jauno, 2020. gada Ziemassvētku koncertprogrammu teic dziedātāja Marija Naumova.

Koncertā kopā ar Mariju Naumovu muzicēs Rolands Beļevičs (taustiņinstrumenti), Norberts Skraucis (bass), Ingus Feldmanis (ģitāra), Jegors Kovaikovs (ģitāra), Andris Buiķis (sitaminstrumenti) un Līga Robežniece (balss).

Programmā: Raimonda Paula, Nika Matvejeva, Imanta Kalniņa, Jāņa Lūsēna, Ulda Marhilēviča, Inga Feldmaņa dziesmas, skaņdarbi no Marijas Naumovas albuma «Uz ilūziju tilta» un jaunas oriģinālkompozīcijas.

*Svētku koncerts būs vērojams tiešraidē LU portālā, LU «Facebook» lapā un «Youtube» kanālā.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā