Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Jūrmalā uz tilta notikusi smaga avārija

tautaruna.lv 25.novembris 2020, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Automašīnu apstāšanās uz tilta ir kategoriski aizliegta – to nosaka satiksmes noteikumi. Tomēr ārkārtas situācijā, kad spēkrats vairs nekust uz priekšu, tas ir pieļaujams, taču jādara viss iespējamais, lai nenotiktu avārija. Nedēļas sākumā kāds šoferis gan nepaspēja pabrīdināt citus braucējus, ka viņa automašīna palikusi bez ātrumkārbas, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Pēcpusdienā iebraukšanu Jūrmalā uz tilta pār Lielupi bloķēja divi saskrējušies spēkrati.

Mikroautobuss “Ford” ietriecās aizmugurē “Fiat” “bulciņvāģim”, kas pēkšņi bija apstājies malējā joslā tehnisku bojājumu dēļ.

Busiņa šoferis saka, - bremzēt vairs nebija laika. Nācās raut pa kreisi, ieraugot šķērsli.

Lai arī busiņa šoferis, visticamāk, tiks atzīts par vainīgu, jo uzbraucis stāvošai mašīnai, jautājums par trīsstūri vai, pareizāk sakot tā neesamību, ir jāuzdod arī otra auto šoferim.

Aptuveni 60 gadus vecais vīrietis gan bija nonācis ātrajā palīdzībā, tāpēc viņa draugs Andrejs sniedza īsu skaidrojumu: “Viņš apstājās, tik tikko viņam salūza automašīna, un ietriecās tas buss. (DP: Trīsstūris bija?) Viņš nepaspēja pat uzlikt. Apstājās, ātrumkārba salūza, mēģināja ielikt ātrumā, saprata, ka nesanāks, labi, ka nepaspēja izkāpt no mašīnas, viņa automašīnā ietriecās tas buss.”

Andrejs piebilst, ka šī ir jau ceturtā reize dažu gadu laikā, kad “Fiat” šoferim pie iebraukšanas Jūrmalā salūst un apstājas mašīna. Cietušajam jau radusies doma, ka tas ir kāds lāsts. Iespējams, vīrietim tiešām Jūrmalā labāk iebraukt pa apvedceļu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:51

Jaunākās diskusijas