Atpakaļ uz nra.lv

Ziepniekkalnā notikusi šausminoša slepkavība

tautaruna.lv 23.novembris 2020, 10:30
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Šausminoši notikumi nesen risinājušies Ziepniekkalnā. Daudzdzīvokļu namā Ozolciema ielā 30 gadus vecs vīrietis, greizsirdības motīvu vadīts, nespējot pārdzīvot sirdssāpes, nolēma atriebties savai sievai un viņu cietsirdīgi noslepkavoja, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Kādu mēnesi ģimene dzīvoja samēra mierīgi, taču vienā septembra vakarā viss strauji mainījās. Citu iedzīvotāju mieru iztraucēja skaļš ģimenes konflikts, un kaimiņiem nācās iesaistīties.

“Viņiem bija skandāls, es gāju pie viņiem un grasījos izsaukt policiju. Taču kamēr es uzkāpu stāvu augstāk, viņš jau izlika sievieti kāpņutelpā. Es palūdzu paskaidrot, kas īsti atgadījies, vai nepieciešama mana palīdzība? Viņa pateica, es nezinu, nezinu kas viņam galvā notiekas. Tā viņa man neko arī neteica. Vīrietis pilnīgi kails atvēra durvis, iemeta viņai atslēgas un aizvēra durvis. Es viņam vēl aizrādīju, vai nevar uzvesties klusāk, tas taču ietekmē visu apkārtējo nervu sistēmu. Viņš atbildēja, ka viņam ir vienalga, taču pats viņš bija mierīgs. Vizuāli izskatījās pēc adekvāta vīrieša, nu labi,” stāsta pirmā stāva iedzīvotāja.

Kaimiņiene stāsta, kā pēc tās reizes mierīgajai dzīvei pienācis gals. Visu septembri aiz dzīvokļa durvīm vakaros bija dzirdamas sarunas paaugstinātos toņos un sievietes kliedzieni. Pamatīgs skandāls, ko izšķirt atkārtoti atsteidzās kaimiņi, notika oktobrī. Toreiz viss atkal beidzies ar dzīvesbiedres izlikšanu no mājokļa. Vīrieša uzvedība bija pietiekami adekvāta, lai kaimiņi neizsauktu policiju. Sarunāts, ka turpmāk pāris tomēr centīsies netraucēt pārējo iemītnieku mieru un pēdējas nedēļas tā arī bija. Kārtējais dusmu izvirdums piedzīvots aizvadītajās brīvdienās, 15. novembrī, bet šoreiz, ņemot vērā iepriekšējos kašķus, kaimiņi jau bija zaudējuši modrību un nepievērsa tik lielu uzmanību attiecību kārtošanai.

“Mana sieva tobrīd bija mājās. Viņa dzirdēja kliedzienus. Tas bija no rīta. Nu, sievietes kliedzienus, kas ātri vien noklusa. Pirms tam tur kaut kas krita, troksnis bija kaut kāds. It kā kaut kādas mucas gāztu. Es pēc tam sievai vēl jautāju, varbūt ledusskapis nokrita. Bet ko viņi, vai tad ledusskapi mētāja? Viņam it kā tā jaunā sieviete bija sieva un bērns viņiem bija, taču mēs nekad nedzirdējām neko, kas liecinātu, ka tur arī bērns dzīvo. Bērna balsi nedzirdējām. Sieva te sekoja līdzi un redzēja, ka jau vakarā pie mājas piebrauca policijas mašīnas. Gan no vienas, gan otras puses. Ar bākugunīm,” stāsta trešā stāva iedzīvotājs.

Savukārt kaimiņiene stāsta: “Pie mums atnāca policija, sāka uzdot visādus jautājumus. Vīrs viņiem atvēra durvis. Tur pēc tam dēls piegāja, teica, ka naktī redzēja līķvēdēju, sievieti veda projām. Bija piecas vai septiņas policijas automašīnas. Viņš teica, visticamāk, viņu noslepkavoja. Es vēl pajautāju, kā noslepkavoja? Kautiņu kā tādu, trokšņus kā parasti, mēs nedzirdējām.”

Tomēr noziegums bija acīmredzams. Uz sievietes ķermeņa bija vardarbības pēdas un par aizdomās turamo atzīsts 30 gadus vecais ģimenes galva. Viņš aizturēts un policistu pavadībā aizvests uz iecirkni, kur ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas