Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Limbažu novadā auto apmet kūleni un iebrauc dziļā grāvī

tautaruna.lv 7.oktobris 2020, 13:45
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Limbažu novadā uz grants ceļa otrdien avarēja un apmeta kūleni vieglais automobilis, kas bija pilns ar pasažieriem. Vadītājs, braucot uzkalniņā pa nepazīstamu maršrutu, zaudēja kontroli pār automašīnu un iebrauca grāvī, vēstīja raidījums "Degpunktā".
“Nācu no kalniņa augšā, un ceļš pa taisno parādījās. Pēkšņi sapratu, ka platais ceļš ir galvenais ceļš - man pa galveno bija jābrauc. Pašā pēdējā brīdī, kad sagriezu [auto], tad jau bija par vēlu,” stāsta “Ford” automašīnas vadītājs Kārlis.

Aiz uzkalniņa Kārli sagaidīja ass pagrieziens, gandrīz deviņdesmit grādu leņķī, viņš līkumā “neierakstījās”, un ģimenes automašīna “Ford S-Max” iebrauca aptuveni četrus metrus dziļā grāvī.

“Man [mašīnā] bija trīs darba kolēģes, četri cilvēki bijām. [Mašīna] ieslīdēja iekšā un pēc tam lēnām nogāzās, tie krūmi mazliet piebremzēja velšanos,” stāsta Kārlis.

Atbildīga attieksme pret drošības jautājumiem pasargāja vadītāju un pasažierus no nopietnām traumām, - visi mašīnā sēdošie brīdī, kad spēkrats nobrauca no ceļa un uzmeta kūleni, bija piesprādzēti. Visi arī spēja saviem spēkiem izkļūt no spēkrata. Izsaukti mediķi un policisti. Laimīgā kārtā pēc ārstu apskates neviens no negadījumā iesaistītajiem uz slimnīcu tā arī nebija jāved.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:08

Jaunākās diskusijas