Atpakaļ uz nra.lv

Detaļas par baiso trolejbusa avāriju Rīgā

Viktorija Gabrjuna 21.maijs 2020, 12:09
 
VUGD/twitter
Ar betona atlūzām pilna gulta, un viss vienos putekļos – tā izskatījās kādas pensionāres guļamistaba pēc tam, kad ēkas sienā Bultu un Prūšu ielas krustojumā šodien ietriecās trolejbuss, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Kā jau tika vēstīts, atgadījums notika Prūšu un Bultu ielas krustojumā. ”Mercedes” spēkrata stūrētājs, traucoties pa Bultu ielu, neievēroja zīmi ”dodiet ceļu” un iebrauca krustojumā, taranējot pa galveno ceļu braucošo trolejbusu.

Rezultātā sabiedriskā transporta vadītājs zaudēja kontroli pār spēkratu un iebrauca daudzstāvu mājas sienā.

“Es biju tajā trolejbusā. Tagad gaidu, kad braukšu uz slimnīcu. Pārbaudīs, roka ir lauzta vai ne. (DP: Jūs sapratāt, kas notika?) Nē, es sēdēju otrādi, un mēs ar sievieti “lidojām”. Viss tumšs. Tik ātri un negaidīti,” par notikušo stāsta trolejbusa pasažiere Anna.

“Mūs apskatīja trīs mediķi. Te jau dežurē citas ekipāžas. Pirmos jau aizveda uz slimnīcu. Mēs cietām samērā viegli. Pirmos aizveda uz nestuvēm. Vīrieti un vēl kādu, tie smagāk cieta,” viņa turpina.

Dzīvoklī, kura sienā iebrauca avarējušais trolejbuss, dzīvo kāda sirma kundze. Sievietei ir grūtības ar pārvietošanos un lielāko daļu dienas viņa pavada gultā. No nāves vai smagām traumām kundzi paglāba tikai un vienīgi veiksme. Gulta piebērta ar akmeņiem. Labvēlīgu apstākļu sakritības dēļ trieciena brīdi sirmgalve atradās vannasistabā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas