Atpakaļ uz nra.lv

Īrijā 80000 eiro vērtu narkotiku lietā apsūdzēti 2 vīrieši no Latvijas

tautaruna.lv 10.februāris 2020, 22:21
 
Pixabay
Saistībā ar vairāk kā 80000 € vērtu narkotiku lietas plašu izmeklēšanu Korkā un Dublinā janvāra beigās tika aizturēti divi Latvijas valstspiederīgie, kuriem tiesā tika izvirzītas apsūdzības, atsaucoties uz The Corkman vēsta portāls Baltic-Ireland.ie.

Detektīvi 30.janvārī uz ceļa apturētā automašīnā atrada divus kilogramus marihuānas apmēram 20000 € vērtībā, bet nākamajā dienā, pārmeklējot māju Dublinā, gardas atrada vēl vairāk narkotiku. Divi aizdomās turētie vīrieši tika arestēti Korkā un abiem apgabala tiesā tika izvirzītas apsūdzības par narkotiku glabāšanu, vēsta portāls.

27 un 38 gadus vecie vīrieši tika apsūdzēti par 20000 € vērtu narkotiku uzglabāšanu ar mērķi tās piegādāt vai pārdot. Vienam no vīriešiem papildus tika izvirzīta apsūdzība par viņa dzīvesvietā atrasto 60000 € vērto narkotiku uzglabāšanu ar mērķi tās piegādāt vai pārdot.

Korkas apgabala tiesā pēc apsūdzību izvirzīšanas advokāts abu apsūdzēto vārdā iesniedza lūgumu atbrīvot viņus pret drošības naudu. Tiesa lūgumu noraidīja un nolēma paturēti vīeiešus apcietinājumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:12

Jaunākās diskusijas