Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Pilskalnē vīrieši maskās sagūsta pārdevēju un aplaupa veikalu

Viktorija Gabrjuna 30.janvāris 2020, 13:08
 
Ekrānšāviņš no video
Otrdien divi jauni vīrieši ieradās Lietuvas pierobežā Pilskalnē ar vienu nodomu – aplaupīt vietējo veikalu un pēc tam aizbēgt no notikuma vietas, pirms viņus noķer policija, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Pilskalnes nelielajā ciemā visiem labi pazīstamā un iemīļotā veikala pārdevēja otrdien pārcieta biedējošu laupīšanu.

Sieviete, stāstot par uzbrukumu, nespēj valdīt asaras. Noziedznieki iekļuva veikalā ap pusseptiņiem, sagaidījuši īsto brīdi, kad visi klienti bija aizgājuši.

“Viņi skriešus ieskrēja iekšā jau maskās, tumši ģērbušies. Es stāvēju aiz letes, tas viens pieskrēja man no mugurpuses, aizspieda muti un teica: “Nekliedz!” [krieviski] Otrs uzreiz pie kases un izņēma naudu ārā, cigarešu blokus. Otrs tik turēja,” stāsta cietusī.

Sieviete stāsta, ka ļaundari, aptīrījuši kasi un leti, devās tālāk uz palīgtelpām, lai grābtu un bāztu kabatās visu vērtīgo, kas gadījās pa rokai.

“Visas atvilktnes izrāva, te vecais kases aparāts bija izrauts ārā, varbūt domāja, ka nauda iekšā. Mana soma tur karājās, tur man nauda bija izņemta, jo tikko alga bija, pase, karte, tas paņemts. Es pat neredzēju, kur viņi visu salikuši bija, kad gāja prom. Un, kad visu bija savācis, aizgāja projām viņi,” notikumu atstāsta veikala pārdevēja.

Kad laupītāji ielēca automašīnā un aizdrāzās prom no notikuma vietas, pārdevēja palika viena pati un ar trīcošām rokām centās sazvanīt likumsargus. Sieviete stāsta, ka palaimējies, jo vīrieši neķērās pie roku palaišanas.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas