Atpakaļ uz nra.lv

Dzīvoklī Gulbenes pusē atrod cilvēka līķi; zināmas notikušā detaļas

Rita Lazda 3.decembris 2019, 11:48
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Vakar, 2.decembrī pulksten 09:00 Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Gulbenes iecirknī tika saņemta informācija par to, ka Gulbenes novadā kāda dzīvoklī atrasts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Aizdomās par noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu aizturēts vīrietis.
Valsts policija (VP) informē, ka pēc šobrīd policijas rīcībā esošās informācijas, starp diviem vīriešiem izcēlās sadzīves rakstura konflikts, kura laikā viens no vīriešiem paņēma nazi un nodarīja smagus miesas bojājumus otram vīrietim - iedurot vēderā. Cietušais no gūtajiem ievainojumiem mira notikuma vietā. Skaidrojot notikuma apstākļus, aizdomās par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kuru rezultātā iestājās cietušā nāve, policisti aizturēja 1961.gadā dzimušo vīrieti. Jāpiebilst, ka aizturētais jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā.

Policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125. panta trešās daļas. Policija turpina izmeklēšanu. Šodien, 3.decembrī, tiks lemts par drošības līdzekļa apcietinājuma piemērošanu aizturētajam vīrietim.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas